Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban normális, hogy a jól működő kapcsolatunk ellenére a párom azt állítja, hogy nemcsak megnézi a jó nőket az utcán/ neten, hanem el is könyveli, hogy megdugná őket?
Egy éve vagyunk együtt. Mindketten 24 évesek vagyunk. A napokban jött fel a téma, és a legnagyobb őszinteséggel állította, hogy tapasztalata szerint (és természetesen magából kiindulva) minden férfi, a kapcsolata ellenére is úgy viszonyul egy szép nőhöz, hogy megnézi a testi adottságait és elgondolkodik azon, hogy megdugná.
Borzalmasan rosszul érintett engem, még ha azt is mondta, hogy ez normális és természetes és később nem is gondol ezekre a nőkre vissza, nem befolyásol semmit a kapcsolatunk szempontjából számára, ugyanúgy szeret engem, akkor is úgy érzem, hogy ez nem egészséges egyáltalán. Az legalábbis mindenképp biztos, hogy nem minden férfi gondolkodik így, pláne akinek valóban erős érzelmei vannak a párja iránt. Az érzem, hogy nem helyes ez az elgondolás, még ha csak fantázia szintjén is él és sohasem csalna meg a valóságban. Nem beszél más nőkkel, nem keresi aktívan mások társaságát, valójában erről sosem szereztem volna tudomást, ha nem kérdezek rá, hogy mit gondolnak a férfiak szerinte, ha egy vonzó női testet látnak.
Azt a választ reméltem, hogy amióta kapcsolatban van, ő nem így érez, ehelyett kaptam egy őszinte kijelentést, melyben azt gondolja, hogy semmi bűn nincs és tiszta a lelkiismerete, hiszen fizikailag nem ártott semmivel.
Mégis nehéz ezt elfogadnom.
Jól bánik velem és a szexuális életünk is jó, de ezek után nem tudnék hozzá ugyanúgy viszonyulni. Számomra a szex egy intim dolog, amit két ember egy szerető kapcsolatban oszt meg egymással. Ezért is olyan rossz a tudat, hogy ő csak úgy eljátszadozik a szex gondolatával ismeretlen nőkkel kapcsolatban is.
Férfiak és nők válasza egyaránt érdekelne, hogy hogyan viszonyulnak a témához és mi a véleményük a leírtak alapján az én helyzetemről.
Előre is köszönöm!
Ha tényleg szeret, akkor csak a szája nagy.
Igen, sok férfi mond ilyet. A nők is. Pl:ezzel meg azzal de összegyűrném a lepedőt. Egy pár ajtó csapkodást megér. Ezt hölgyek szájából hallottam.
De szerintem, mind a férfiak,mind a nők 75-80% a nem tenné meg.
Szerintem mindketten nagyon magatokból indultok ki.
Az ember egy bonyolult idegrendszerű állatfaj, ennek megfelelően az emberi szexualitás igen szerteágazó és sokféle beállítottság előfordul.
Az emberek egy része monogám hajlamú, azaz ha van egy vonzó és szerető párja, tényleg nem vágyik másra. Az emberek másik része meg nem monogám hajlamú, azaz időnként megkíván másokat a legszuperebb kapcsolat esetén is. Vagy egy másik szempont: az emberek egy része nem képes mély érzelmek nélkül szexelni. Az emberek más része pedig nagyon jókat tud szexelni mély érzelmek nélkül is (nem is feltétlen más partnerrel, hanem a saját párjával sem feltétlen a romantikus mélyszerelem kifejeződése egy adott menet).
Férfiaknál és nőknél is előfordulhat bármelyik.
Ezek egyike sem döntés kérdése, ez az ember alaptermészetből fakadó beállítottsága, hajlama, vágyai.
Az a döntés kérdése, hogy ezek fényében mit cselekszik.
A késztetéseimet tekintve én sem vagyok monogám. Döntéseimet tekintve viszont igen: eszem ágában sincs más nővel szexelni a páromon kívül. De ettől még a késztetés megvan, arra pedig nem az elfojtás az egészséges megoldás, hanem valami ártalmatlan levezetés (ez sok más emberi késztetéssel is így van, pl. agresszív késztetések: mások bántása helyett elmész sportolni). Úgyhogy időnként megnézek más nőket és fantáziálgatok egy kicsit. És ennyi.
Ugyan ezt írtam mint az 5-ös válaszoló csak ő szebben fogalmazta meg.
3-mas válaszoló voltam. Na mindegy.
3-asnak és 5-ösnek nagyon igaza van!
Kérdező!
A nyitókérdésed világos választ ad arra a kérdésre, hogy miért hazudnak a férfiak a nőknek párkapcsolatban. Nem azért, mert meg akarják csalni őket. Azért, mert lehet, hogy te innentől amíg csak együtt lesztek, ezen fogsz kattogni. És erre simán rá is mehet a kapcsolatotok. Tehát nem arra, hogy ő lefeküdne mással, hanem hogy egy őszinte mondatát nem tudod a helyén kezelni.
Ha egy férfi talál olyan nőt, aki ismeri és elfogadja annyira a férfi lelkét, hogy ezt a mondatot a helyén tudja kezelni, azzal sokkal mélyebb és őszintébb kapcsolata lehet annak a férfinak. Az a kevés férfi minőségileg jobb párkapcsolatban fog élni.
"A nyitókérdésed világos választ ad arra a kérdésre, hogy miért hazudnak a férfiak a nőknek párkapcsolatban. Nem azért, mert meg akarják csalni őket. Azért, mert lehet, hogy te innentől amíg csak együtt lesztek, ezen fogsz kattogni."
Nem lenne egyszerűbb nem keresni akkor párkapcsolatot, vagy őszintének lenni, és ezzel elfogadni, hogy a másik akkor inkább nem akar veled kapcsolatot?
Utálom, mikor az egészből annyit ért a hülye, hogy az őszinteség tényével van a baj, nem a tárgyával.
"Nem lenne egyszerűbb nem keresni akkor párkapcsolatot, vagy őszintének lenni, és ezzel elfogadni, hogy a másik akkor inkább nem akar veled kapcsolatot?"
Nem lenne egyszerűbb elfogadni, hogy időnként megnéz más nőket is, mint eldobni egy hűséges partnert, akivel a szex és minden más is tök jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!