Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha az elején a nő lekoptat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az elején a nő lekoptat, de küzdesz érte, akkor felnéz rád?

Figyelt kérdés

Láttam több olyan példát, ahol a nő nem akart semmit, de nem kerülte a palit, így a pali küzdött érte addig, amíg a nő már felnézett rá és megtetszett neki és már 4 éve vannak együtt. Szerintetek ha a nőért küzdötök, akkor ezzel el lehet nyerni a szívét?

22/F

2021. márc. 15. 08:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Hát nem mondom, hogy lehetetlen dolog, de sokkal nagyobb rá az esély, hogy szimplán idegesíteni fogod és zaklatásnak fogja venni a folytonos próbálkozásaid a meghódítására.
2021. márc. 15. 08:26
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Küzdjön a magyar nőkért a Dzsingisz kán...
2021. márc. 15. 08:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Igaz, de ha szó szerint nem mondja hogy nem akar kapcsolatot, és csak szórakoztató jelleggel beszélgetsz veel, amire vevő lehet, úgy lehet még esély, nem?
2021. márc. 15. 08:28
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Ez csak akkor működik, ha már ismered a csajt korábbról és amúgy is gyakran találkoztok. Pl munkában, vagy mert egy a társaságotok. Ha egy idegen csajjal csinálod ezt, arra könnyen rá lehet fogni, hogy csak zaklatás.
2021. márc. 15. 08:30
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

De... küzd értük a halál.

Ha nem mutat ki semmit a másik 3.5 milliárdból valamelyik csak ad valami jelet.

2021. márc. 15. 08:34
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Személy szerint engem ez az ilyen ember típus, aki nem fogja fel, hogy nem akar semmit az illetőtől, idegesít. Inkább ellenszenvet vált ki, mint ahogy írtad felnéz rád.
2021. márc. 15. 08:36
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Ha visszautasítom, és utána nem hagy békén, az konkrétan kimeríti a zaklatás fogalmát! Nemhogy nem fogok rá felnézni, de gyűlölni fogom utána!
2021. márc. 15. 08:47
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Fel biztos, hogy nem nèznèk rá, először elmondanàm udvariasan, hogy hagyjon békén, aztán ha sokàig nem fogná fel, akkor sajnos megalázóan kellene, abból szoktak érteni.

Egyébként szerintem sok függ attól, hogy miért utasított vissza. Ha pl azért, mert túl messze vagytok egymástól, akkor ez működhet, mert minden akadály áthidalható, ha mindkét fél igazàn akarja, és ha nem adod fel, láthatja, hogy bármire kèpes vagy érte.

Ha viszont taszítja a külsőd, vagy s*gghülyének tart, vagy ambíciótlannak, semmirekellőnek, akkor kár próbálkoznod.

2021. márc. 15. 08:52
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Engem üldözött így férfi a szerelmével, undorító.
2021. márc. 15. 08:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom, ha engem zaklatna valaki feljelenteném. Már nem cicózok, mert volt egy hasonlóan ambiciózus rajongóm, aki elhitte, hogy menő az ajtóm előtt várni a koliban, míg haza nem érek, meg követni mindenhová.

Mondanom sem kell, hogy olyan csúnya elutasítást, amit ő kapott inkább ne akarj kivívni. Nem, hogy felnézni nem fog rád, de még undorodni is fog. A nem az nem.

2021. márc. 15. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!