Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiatal férfi le akar koptatni, az így csinál?
Figyelt kérdés
Elsősorban a férfiakat kérdezném, ti jobban ismeritek egymást. Megismerkedtünk, részemről szerelem volt első látásra, ő részéről sem voltam éppen közömbös, folyton jött, beszélgetni akart, rám írt, le is feküdtünk, kaját hozott, egy szóval (majdnem) összejöttünk. De az élet elsodort minket egymás mellől. Később pedig barátnője lett, akit el is jegyzett, de én tudtam őt elfelejteni, csendben reménykedtem, hátha lesz még egy lehetőségem nála az életben. Decemberben megláttam, hogy nincs már együtt a barátnőjével és ráírtam. Onnan vagy 2 hét csetelés közetkezett, röpködtek a szívecskék meg a fotók magunkról egymásnak, meg beszélgetések, csetelések, megbeszéltük, hogy kellünk egymásnak. Most vasárnap végre eljött a találkozás napja (Ausztriában lakik, szóval nem egyszerű) 200 km-t utazott miattam, de már előre Szólt, amikor odaért hogy nem tud sokat maradni, mert a haverja várja a kocsiban. Beszélgettünk, sokat csókolóztunk, megtörtént a szex is (nem először, hisz másfél évvel ezelőtt isvolt) majd felöltözött, hogy ő siet, meg frusztrálja hogy a haver kint várakozik kb. 3/4 órát töltött nálam és elmondta, hogy mehetnék hozzá Grazba, csak hát most kezdett bele lakásfelújításba, az egész lakás szét van verve bontva, festés stb. jaaj sajnos nem lehet (de nem is kérdeztem). Még az ajtóban is, mielött beült a kocsiba, ölelgetett, puszilgatott vagy 5-10 percet, majd elment. Még otthonról írt, hogy Megérkezett, meg beköszöntünk egymásnak reggelente pár napig, de ő már csak tőmondatokban ír, és egyre kevesebbet, semmi fotó, semmi szívecske, ha én írok rá fél nap múlva válaszol csak egy két szóban, vagy csak küld egy puszis "szmájlit". Tegnap óta pedig egyáltalán nem ír. Ma megkérdeztem este, hogy gondol-e még rám néha és azt felelte, hogy igen, nagyon és rakott egy puszis "szmájlit". Írtam, hogy én is de azt már meg se nézte. Jaah.. Hétfő és kedd este szexcseteltünk és miután elment, annyit se mondott, hogy csá! Vagy ne adj isten "jó volt, szia" Csak a szokásos puszis szmájli és kilépett. Fiúk, férfiak mi van ezzel az emberrel?? Talán haragszik rám valamiért? Vagy nem tetszem neki eléggé? Vagy Ennyire egyszerű ember lenne? Ötletek?2018. febr. 1. 20:36
1/2 anonim válasza:
Csak sexre kellesz neki amugy xarik rad
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi erre gondoltam én is, de lehet, hogy még szexre se, mert tegnap meg ma se jelentkezett be este (igaz ma még jelentkezhet) Na meg 200km-t elutazik vasárnap este fáradtan, Grazból egy 5-10 perces numerára? Közelebb nem volt neki valaki? Mert elég jó pasi!
2018. febr. 1. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!