Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled volt már olyan, hogy kissé “bűntudatod” volt amiatt, hogy lekoptattál valakit?
Lekoptatás alatt értem azt is, hogy “friend zone”-ba került.
Olyan esetekre gondolok, amikor kissé megmagyarázhatatlannak érzem, hogy miért nem akarok kapcsolatot valakivel, mert az illetőt számos szempontból megfelelőnek ítélem.
Nem.
Eleve nálam CSAK a "friendzone" után lehet szó egyáltalán kapcsolatról, ismeretlenül felejtős.
De ha valakivel nem érzem úgy, hogy jó páros lennénk, akkor nem bánkódok, amiért nem húzzuk egymás idejét.
Az szerintem jobb kérdés lenne, hogy mikor érkezik a bűntudat.. és hogy valójában miért.
A) Elszalasztott lehetőség
B) Paraszt voltam és ilyen olyan módon játszottam valaki érzéseivel, aki nem ezt érdemli
C) Beszari vagyok
#1 Az olyan esetekre gondolok, amikor valójàban úgy érezted, hogy bejön az illető, és nincs más aki jobban tetszene nála, tehát nem sima lekoptatás esete.
Bár a te esetedben gondolom az lehetett a háttérben, hogy alapból nem akartál komoly kapcsolatot senkivel? Vagy volt másik választott.
Nem mondom, hogy azonnal meggondolom magam és összejönnék ilyen személlyel.
A bűntudatnak olyan oka is lehet, hogy azt követően olyan emberrel jövök össze, akivel szintén úgy tűnik, hogy nem illünk össze, tehát végülis nehezen igazodom ki magamon és az érzéseimen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!