Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veled volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veled volt már olyan, hogy kissé “bűntudatod” volt amiatt, hogy lekoptattál valakit?

Figyelt kérdés

Lekoptatás alatt értem azt is, hogy “friend zone”-ba került.

Olyan esetekre gondolok, amikor kissé megmagyarázhatatlannak érzem, hogy miért nem akarok kapcsolatot valakivel, mert az illetőt számos szempontból megfelelőnek ítélem.

2018. júl. 20. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Volt egy csaj akivel tok jol elbeszelgettunk de volt benne valami fura. Gondoltam adok eselyt a dolognak.

Egyik nap nala aludtam. Kicsit jatszadoztunk de nem tortent semmi komoly. Ami nagyon meglepett hogy a mellei lelogtak a koldokeig. Gyakorlatilag ossze volt hajtogatva es ugy volt a melltartoban. Nem akartam kocsog lenni ugyhogy nem szoltam semmit.

Masnap gondolkoztam hogy mi legyen mert ezen kivul mas fura dolog is volt vele kapcsolatban es nem is ereztem hogy vele kellen lennem.

Megmondtam neki a hogy bocsi, nem akarok semmit de nagyon megsertodott. Gondolom azt hitte csak ki akartam hasznalni.

2018. júl. 20. 16:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt bűntudatom azért, mert valaki nem jön be, akár külsőre, akár belsőre. Persze szar érzés, ha tudom, hogy a srác velem akarna lenni, de én nem viszonzom az érzéseit, hát ez van, ilyen az élet, mindenki kap visszautasítást.
2018. júl. 20. 16:30
 13/14 A kérdező kommentje:
#12 Már mondtam, hogy nem erről szól a kérdés......(a #4-es válaszomban is olvasható, habár a kérdésben is elég érthetően leírtam)
2018. júl. 20. 21:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Volt itt ilyen, aki a végén még a “friend zone”-ba sem került bele a végén.
2018. júl. 20. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!