Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha egésznap álmos voltam? Mit gondol most rólam?
Figyelt kérdés
Kb 5 órát aludtam csak és ma egésznap álmos voltam nem tudtam vele normálisan beszélgetni. Néha nem értettem mit beszél 😅
Megbeszéltuk már 1 hete hogy ma együtt leszünk és jó érezzük magunkat de szerintem nem volt jó neki sem így 💁🏼♀️
2021. márc. 14. 20:34
1/2 anonim válasza:
Mondd meg neki az igazat.
Ha nem tudja , félreértheti a helyzetet.
2/2 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy csak azért voltál ilyen, mert nem aludtál eleget és álmos voltál. Jobb ha tudja, ne gondolja, hogy azért voltál ilyen, mert nem érdekel téged. Amúgy nem ciki, előfordul néha az ilyen, inkább csak az időzítés volt a rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!