Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasim mellett szoktam a neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim mellett szoktam a neten flörtölni más pasikkal is annak ellenére hogy szeretem a pasimat, de nem tudom megállni, hogy ne írjak vissza idegen pasiknak ha ismerkedni akarnak, mennyire nagy baj ez?

Figyelt kérdés
lefeküdni egyikkel se feküdtem le, de volt hogy 1x 2x találkoztam mással is a pasimon kívül.

febr. 5. 15:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Remélem csak provokatív kérdés. Ha nem akkor az előző mondatból kiderül mennyire "nagy baj ez".
febr. 5. 15:21
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

Komoly önbizalom problémáid vannak. Jól esik, hogy sok férfi szemet vetett rád.

Ettől függetlenül nem szép dolog a párod háta mögött ilyet csinálni. Neked hogy esne fordított esetben, ha a párod ismerkedne a hátad mögött? Vagy hagyd el vagy fejezd be az ismerkedést, az önbizalom hiányt pedig inkább szakemberrel orvosold.

febr. 5. 15:21
 3/18 anonim ***** válasza:
19%
A Te dolgod. Nekem egyáltalán nem baj. Ha valakit ez zavar, akkor majd keres mást magának.
febr. 5. 15:22
 4/18 anonim ***** válasza:
84%

"mennyire nagy baj ez?"

Fordított helyzetben mennyire lenne baj számodra?

febr. 5. 15:23
 5/18 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy hogyan definiáljátok a kapcsolatot a pároddal. Ha monogám kapcsolatban éltek, és ő ezt megcsalásnak venné, akkor lehet, hogy problémát okozhat a kapcsolatotokban. Ha viszont nyitott kapcsolatról van szó, és van egy olyan megállapodásotok, amely szerint belefér az ismerkedés vagy akár a találkozás másokkal, akkor ez nem feltétlenül gond.

A kulcskérdés az őszinteség és a határok tiszteletben tartása. Ha a párod nem tud erről, és számára ez hűtlenségnek számítana, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy miért érzed szükségét ennek a fajta figyelemnek vagy izgalomnak. Ha viszont csak egy kis ártatlan flörtölésről van szó, és nem érzed úgy, hogy ez bármilyen hatással van a kapcsolatodra, akkor az is egy másik szempont.

A legjobb talán az lenne, ha őszintén végiggondolnád, hogy mit keresel ezekben a helyzetekben, és mennyire lenne fair a pároddal szemben, ha ő is ugyanezt tenné.

febr. 5. 15:33
 6/18 anonim ***** válasza:
65%

Majd mindjárt letesztelem, hogy tényleg nem bírod-e megállni, hogy ne írj vissza!:)

Egyébként nem tudom mit vagy úgy oda? Ez az oldal tele van 40-es, kiégett feleségekkel, akikhez a férjük évek óta nem nyúlt hozzá, és itt élik ki magukat.

febr. 5. 15:36
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha pasidnak mindezt elmondod és nem zavarja, akkor rendben van.
febr. 5. 16:48
 8/18 anonim ***** válasza:
65%
Nehogy meglepődj! Lehet, örül, ha elmész otthonról. N
febr. 5. 17:04
 9/18 anonim ***** válasza:
24%
Gyakorlatilag átvered nemcsak a pasid, hanem az összes férfit aki kapcsolat reményében ír neked, te meg hitegeted őket. Az önbizalmaddal és az empátiáddal is komoly problémák vannak.
febr. 5. 17:49
 10/18 anonim ***** válasza:
69%
2-esnek igaza van. Én is ilyen voltam huszonévesen. Imádtam a figyelmet, flörtölgettem sok emberrel, de utólag visszatekintve csak az instabil önértékelésemnek kellett a visszaigazolás. Ma is nyilván jól esik tetszeni másoknak, de kicsit sem érzek késztetést interakciókra idegenekkel, félidegenekkel, meg kanos férfiakkal. Mondjuk túlvagyok két terápián és őszintén elmondhatom, hogy az önbizalmam, önbecsülésem hatalmasat fejlődött. Neked is ilyen irányban kellene esetleg keresgélned, mert biztosan nálad is vannak bajok.
febr. 5. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!