Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jól működő kapcsolatban a lány be van jelentve a férfihoz, ha nála lakik?
10. Arra értettem, hogy úgy mondod, hogy "ez a törvény", mintha olyan egyértelmű lenne, hogy akkor ezt biztosan így csinálja mindenki. Erre írtam, hogy álom, mert nem.
Az könnyen mondja, hogy ez a törvény, aki ugyanott lakik 10-20 éve. Én az utóbbi szűk 8 évben laktam 2 kollégiumban és 4 albérletben. Biztos nem fogok minden költözés után ezzel szórakozni.
Meg ez főleg a fiatalok között gyakori, hogy nincsenek oda bejelentve ahol laknak, akiknek még nem állt be az élete egy adott irányba és gyakran költöznek, változik a lakhelyük. Idősebben vagy saját lakással már én is így csinálnám nyilván.
9: "Valószínűleg több, mint 1 millió ember van itt is, aki biztosan nem ott él életvitelszerűen, ahová be van jelentve."
Aztán amikor oltásra hívják, akkor meg rinyál, hogy hogyan hívhatják az otthonától 180 km-re egy másik településre.
A lakcímbejelentéssel nem szívatni akar a hivatal téged, ezt kéne megértened. A te érdeked, hogy a papírjaidban a valóság legyen: ha itt laksz, ide legyél bejelentve. Eü. ellátástól kezdve, gyerek óvodába, iskolába íratásán át a szavazásig minden úgy kézenfekvő, ha oda vagy bejelentve, ahol ténylegesen élsz.
Szegény D kosár!Most miért kell szétoffolni a kérdését?😟
Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de semmi köze a bejelentésnek a kapcsolat minőségéhez😕
#17 hogy könnyebben tudná e 'kipenderíteni' a lakásból avagy sem. Vagy esetleg nem túl kedves leveleket szeretne küldözgetni a csajnak ès tudni szeretnè, a postás hova dobja be.
Gondolom.
Szerintem meg tudja, hogy nincs bejelentve, ezért most épp ezzel nyugtatja magát, hogy akkor nyilván rossz a kapcsolatuk🙄
Amúgy nem akarom ijesztgetnek, de ismerek olyat, ahol egyik fél sem oda volt bejelentve, ahol együtt laktak, hanem két külön lakcímre, pedig házasok. Aztán azt a lakást, ahol laktak, eladta a tulajdonos(a pár egyik tagja volt), és vettek egy közös házat, ahová mindketten bejelentkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!