Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy jól működő kapcsolatban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jól működő kapcsolatban a lány be van jelentve a férfihoz, ha nála lakik?

Figyelt kérdés

2021. márc. 9. 10:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

10. Arra értettem, hogy úgy mondod, hogy "ez a törvény", mintha olyan egyértelmű lenne, hogy akkor ezt biztosan így csinálja mindenki. Erre írtam, hogy álom, mert nem.

Az könnyen mondja, hogy ez a törvény, aki ugyanott lakik 10-20 éve. Én az utóbbi szűk 8 évben laktam 2 kollégiumban és 4 albérletben. Biztos nem fogok minden költözés után ezzel szórakozni.

Meg ez főleg a fiatalok között gyakori, hogy nincsenek oda bejelentve ahol laknak, akiknek még nem állt be az élete egy adott irányba és gyakran költöznek, változik a lakhelyük. Idősebben vagy saját lakással már én is így csinálnám nyilván.

2021. márc. 9. 11:05
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én lassan 3 éve nála lakom a szülei lakásában, de csak mi ketten. Mondta már többször, hogy iratkozzak ide be ideiglenes lakcímre. Mindig mondtam, hogy engem ez nem annyira érdekel. Valamint amúgy ő sincs még ide bejelentve. :D
2021. márc. 9. 11:07
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
11 Rendben, elfogadom a magyarázatod. Attól még nem állítottam valótlanságot. De azt te is beláthatod, hogy ennyi erővel minden egyes törvényre rá lehet húzni ugyanezt, mert hát amíg nem buksz le törvénysértő dologgal, addig nincsen semmi probléma.
2021. márc. 9. 11:09
 14/23 anonim ***** válasza:
83%
Házasok vagyunk, de a feleségem a régi lakcímére van bejelentve.
2021. márc. 9. 11:18
 15/23 anonim ***** válasza:
44%
Természetesen!!!! A kapcsolat akkor is jól működőnek számít ha a lány be van jelentve de a pasi csalja. A lényeg, hogy be legyél jelentve, mert a bejelentés megjelenik egy adatbázisban, amiből rögtön felkerülsz a jól működő kapcsolatok adatbázisára. Viszont ha elváltok akkor ne felejts el kijelentkezni, mert a statisztikát is ezek alapján szokták számolni.
2021. márc. 9. 11:32
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

9: "Valószínűleg több, mint 1 millió ember van itt is, aki biztosan nem ott él életvitelszerűen, ahová be van jelentve."

Aztán amikor oltásra hívják, akkor meg rinyál, hogy hogyan hívhatják az otthonától 180 km-re egy másik településre.

A lakcímbejelentéssel nem szívatni akar a hivatal téged, ezt kéne megértened. A te érdeked, hogy a papírjaidban a valóság legyen: ha itt laksz, ide legyél bejelentve. Eü. ellátástól kezdve, gyerek óvodába, iskolába íratásán át a szavazásig minden úgy kézenfekvő, ha oda vagy bejelentve, ahol ténylegesen élsz.

2021. márc. 9. 12:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Vajon csak engem érdekel, hogy D kosár mit akar kihozni ebből az információból? Hmm... vajon miért fontos, hogy be van-e jelentve oda a lány? :D
2021. márc. 9. 12:52
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szegény D kosár!Most miért kell szétoffolni a kérdését?😟

Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de semmi köze a bejelentésnek a kapcsolat minőségéhez😕

2021. márc. 9. 13:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

#17 hogy könnyebben tudná e 'kipenderíteni' a lakásból avagy sem. Vagy esetleg nem túl kedves leveleket szeretne küldözgetni a csajnak ès tudni szeretnè, a postás hova dobja be.

Gondolom.

2021. márc. 9. 13:19
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg tudja, hogy nincs bejelentve, ezért most épp ezzel nyugtatja magát, hogy akkor nyilván rossz a kapcsolatuk🙄

Amúgy nem akarom ijesztgetnek, de ismerek olyat, ahol egyik fél sem oda volt bejelentve, ahol együtt laktak, hanem két külön lakcímre, pedig házasok. Aztán azt a lakást, ahol laktak, eladta a tulajdonos(a pár egyik tagja volt), és vettek egy közös házat, ahová mindketten bejelentkeztek.

2021. márc. 9. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!