Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyem nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem nála?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést a hosszú sztoriért, de elég kétesélyes helyzet állt fent nálam.

Jelenleg egyetemre járok és most, 3. évben jöttem rá, hogy tetszik a szaktársam, habár eddig is úgy voltam vele, hogy nagyon szép lány, de nem léptem, mert barátja volt, akivel azóta szakított. Amikor a karantén beütött és nincs nyitva az egyetem jöttem rá, mennyire hiányzik. Az egész tavaly kezdődött, amikor az egyik gyakorlaton arra lettem figyelmes, hogy engem néz, de úgy voltam vele, hogy biztos csak elbambult, mert elég unalmas volt az a gyakorlat. Gondoltam lecsekkolom és én is belenéztem a szemébe, majd kétszer felhúztam a szemöldököm gyorsan (tudjátok olyan "sármosan"), amire ugyanígy reagált, majd nevettünk. Rá egy hónapra, a szak elment közösen bulizni, ahova vittem magammal egy sima üdítőt, mert gondoltam, hogy kiszáradok az alkoholtól. Amikor mentünk át az egyik szórakozóhelyre láttam, hogy nagyon szomjas így mondtam neki, hogy igyon belőle, amire azt mondta, hogy: "Komolyan van nálad üdítő? Igen gondoltam, hogy kiszáradok és jól fog jönni. Istenem X te olyan okos vagy." Aztán beütött 5 napra a karantén. Szeptemberben az egyik barátommal beszélgettem, amikor odajött hozzánk beszélni, de csak velem beszélgetett, a barátomra rá se nézett. Majd ott lyukadtunk ki, hogy az egyik tárgyhoz küld segédanyagot, mert szerinte ez nagyon jól fog jönni a vizsgához. Még egyszer rám írt 2 éve (amikor a szakítás után volt), hogy hogy megy az anyag, szerinte ez jó -e stb. és egész jól elbeszélgettünk, csak mivel én azt hittem még van barátja, így elhalt ez a beszélgetés és akkor még nem is voltam vele úgy, hogy tetszik... Barátaim szerint tetszhetek neki, de én nem érzem ezt viszont, ugyanis, legutóbb küldtem neki cserébe én is segédanyagot, és "köszi nagyon aranyos vagy :)" válasz volt. Jó oké nem szerelmes sztorit vártam, de azt hittem lesz valami visszakérdezés, hogy hogyan megy stb.. Illetve bejelöltem még anno, amikor az egész bulis dolog történt instagramon (habár egy darab kép volt rólam) nem jelölt vissza...

Nagyjából ennyi az egész...

2021. febr. 18. 09:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Ennyiből nem lehet megmondani. Egyedül ő tudná megmondani.
2021. febr. 18. 09:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van. Bár, vannak lányok, akik nem akarnak semmit, attól függetlenül hogy rád tud hangolódni. De bőven jók az esélyeid ahhoz, hogy legyen valami, minthogy ne legyen.
2021. febr. 19. 02:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is lehet nála esélyed. Szerintem írj neki, beszelgessetek és majd kialakul valami. Ne várd meg még más valaki lecsap rá.
2021. febr. 19. 09:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokat tökölsz, a végén tényleg elviszi más.
2021. febr. 19. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Keresd a kapcsolatot, mert tényleg elúszik az alkalom. Ha nem késtél le a lányról, akkor ő alighanem benne lesz a kapcsolatban.
2021. febr. 21. 19:38
 6/11 A kérdező kommentje:
A héten tervezek ráírni, remélem nem késtem el ezzel az egy évvel... csak még sosem volt barátnőm és korábban is csak átverve voltam...
2021. febr. 21. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha még ma ráírnál. Nem majd hanem most. Ennyi a tanácsom.
2021. febr. 21. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne halogasd, hanem írj neki. Mindenki kezdte valamikor és valahogyan.
2021. febr. 21. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy tetszel neki. A lányok nagyon tudnak örülni az ilyen bekövetés dolognak. Sőt tűkön tudnak ülni, meg csekkolni naponta a profilodat.

Ez csak az én véleményem, de szerintem ha tetszenél neki, visszakövetett volna.

2021. febr. 22. 00:28
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 Emiatt hezitálok én is. Úgy gondoltam, hogy ha érdekelném, akkor visszakövetne instagramon is.
2021. febr. 22. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!