Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kapcsolatban élő férfiak hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élő férfiak hol a határ?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy ha boldog és tényleg boldog kapcsolatban élsz, akkor is érzel erős nemi vágyat más iránt?

Tudom, természetes, hogy van szemünk, de arra lennék kíváncsi, hogy ez mit takar a férfiaknál. Csak egy hú de jó nőt, vagy konkrétan már ötször gondolatban.

Én nőként még ilyet párkapcsolatban sosem éltem meg, persze látom, hogy más helyes, de nem gondolkodtam el rajta, hogy hú de jó volna.

Most nem arra gondolok, hogy gondolatban folyamatosan egy bizonyos nő jár az agyadban, hanem mondjuk a közértben meglátsz egy formás feneket magad előtt.

Meddig tart a gondolat? És hol a határ? Létezik olyan erős vágy, hogy elfolyik az agyad és adott esetben nem tudnál ellenállni?

Mi az, amikor az ész megáll....és tudjuk

Dühös nőktől, és "nem vagyok állat" hozzászólásokat nem kérek.

Komolyan kíváncsi vagyok, mert akárki akármit mond, a férfiak libidója általában jóval nagyobb, és szeretném tudni, hogy mi zajlik ilyenkor a fejetekben :)

2021. márc. 7. 16:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
addig tart ameddig látom. boltban áll előttem, megnézem, értékelem, ugyse látom többé, amint eltűnik a látótérből már az érdekel hol a liszt meg miért van átrendezve megint a bolt, tehát visszatérek abba a gondolatmenetbe amiben eleve voltam. soha többé nem jut eszembe.
2021. márc. 7. 17:01
 2/15 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm! Szóval csak kósza gondolat :)
2021. márc. 7. 17:05
 3/15 A kérdező kommentje:
"meg miért van átrendezve megint a bolt" ezen én is mindig kiborulok :D
2021. márc. 7. 17:06
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, még annyit hozzá, h nekem kell h ismerjem a másikat, h mégis kit akarok megdugni, ha megakarom egyáltalán, ez pont főleg attól függ ki ő. az h jó segge van, önmagában egy vizuális ingeren kivül nem jelent semmit, kb mint egy szép postaláda. azt is megnézem, mégse akarom teletömni
2021. márc. 7. 17:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Értem , köszi :) És mi van, ha húsz percig áll az a fenék előtted a sorban? :D
2021. márc. 7. 17:16
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
az első 10mp után megunom és hatás nélkül áll előttem egy kerek segg. mondom amig nem tudom kié, nem tud érdekelni
2021. márc. 7. 17:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, de tapasztaltabb nőként azt javaslom, ne feszegesd túlságosan ezt a kérdéskört, a saját érdekedben.

Ezt a régi kérdésemet kikerestem neked. Viszont most már nem sza.ra.kodok ilyeneken, hogy mikor mire gondol a párom és meddig. Túl rövid az élet ahhoz, hogy ilyesmire pazaroljam az időm.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

(P.S. A válasz az első kérdésre: igen.)

2021. márc. 7. 17:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolat szakaszokból áll, eleinte észre sem veszem a nőket, erre ők engem igen:). Aztán a varázslatos idők után jönnek a hétköznapok. Akkor a szemem is kinyílik és jönnek a kósza gondolatok....de mint egy szappanbuborék szertefoszlanak.
2021. márc. 7. 17:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Természetes, hogy lehet egy olyan nő, aki előtted áll a sorban a madaras Tescóba, és annyira tökéletesen az ideálod, hogy csak simán beindul tőle a tesztoszteron termelés. Vizualitás nagyon nagy része a férfiaknak. Akkor meg tud állni minden kognitív funkció.

Meddig tart?

Amíg az orrunk előtt van. Nem tovább. Valszeg mire fizettünk, már azt se tudjuk milyen színű volt a haja.

Képzelődünk a szexről?

Egyáltalán nem.

Az egészből általában még akkor sem lenne semmi, ha konkrétan kikezdene velünk a csaj, úgyse értenénk, hogy mi történik :D ez szimplán édesség a szemnek, semmi más.

2021. márc. 7. 17:42
 10/15 anonim ***** válasza:
47%
#9 az a dopamin lesz :)
2021. márc. 7. 17:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!