Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kapcsolatban élő férfiak hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élő férfiak hol a határ?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy ha boldog és tényleg boldog kapcsolatban élsz, akkor is érzel erős nemi vágyat más iránt?

Tudom, természetes, hogy van szemünk, de arra lennék kíváncsi, hogy ez mit takar a férfiaknál. Csak egy hú de jó nőt, vagy konkrétan már ötször gondolatban.

Én nőként még ilyet párkapcsolatban sosem éltem meg, persze látom, hogy más helyes, de nem gondolkodtam el rajta, hogy hú de jó volna.

Most nem arra gondolok, hogy gondolatban folyamatosan egy bizonyos nő jár az agyadban, hanem mondjuk a közértben meglátsz egy formás feneket magad előtt.

Meddig tart a gondolat? És hol a határ? Létezik olyan erős vágy, hogy elfolyik az agyad és adott esetben nem tudnál ellenállni?

Mi az, amikor az ész megáll....és tudjuk

Dühös nőktől, és "nem vagyok állat" hozzászólásokat nem kérek.

Komolyan kíváncsi vagyok, mert akárki akármit mond, a férfiak libidója általában jóval nagyobb, és szeretném tudni, hogy mi zajlik ilyenkor a fejetekben :)

2021. márc. 7. 16:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, én kérek elnézést:)
2021. márc. 7. 17:53
 12/15 A kérdező kommentje:

7. köszönöm, el fogom olvasni. én nálad idősebb vagyok :)

Egyszerű érdeklődés, komolyan, nincs mögöttes gondolat. Persze a tetőről füttyögőkről megvan a véleményem, meg a taperolókról, de pusztán tudni szeretném, hogy miben különbözünk :)

Én egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, a hideg ráz tőle, mert szimplán nem a féltés a mögöttes ok, hanem az önbizalomhiány. Szóval, ha a párom megnéz mást egyáltalán nem izgat. Egy dolog zavarna, ha egy bizonyos nőről ábrándozna, na ott már mehetne. :) De kb. ennyi.

8. Köszönöm :)

9. Köszi :) De mit nem értenél?

Privátot viszont nem kérek köszönöm! :D Sem a pasimra nem vagyok féltékeny, sem ismerkedni nem szeretnék , pláne itt hódítani.

Szóval akkor elmondható, hogy egy valóban jól működő kapcsolatban nem csak azért nem mentek tovább, mert hűséget fogadtál, hanem, mert valóban a párod kell. Ez megnyugtató azért :)

2021. márc. 7. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

"hűséget fogadtál, hanem, mert valóban a párod kell."

egyikből a másik tulajdonképpen. ő kell, tehát hűség van

2021. márc. 7. 18:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Beleolvasgattam a linkelt posztba. Hát igen. Én mondjuk jobban kezelem az ilyet, de tény, hogy általában valóban a melleimhez beszélnek, de sokszor a nők is. Pedig még csak nem is hordok kirívó felsőket.

És a kérdés valóban onnan született, hogy sok férfiból egyből kiváltom, hogy tapogasson, ami irritál, és mivel én sosem tenném ezt azzal sem, aki tetszik, ezért kíváncsi voltam, milyen folyamatok zajlanak a fejekben.

Szóval lehet kifogom a perverzebbeket.

2021. márc. 7. 18:16
 15/15 A kérdező kommentje:

13. Nem, mert nem azért nem csalok, mert fogadtam, vagy esküt tettem , már rég rossz. Én azért vagyok hűséges, mert nem nézek másra úgy. Már rossz lenne.

És az is mikor valaki azzal jön, hogy nem kockáztatna meg egy jó kapcsolatot. Ezt sem értettem soha. Hát ha már csak azért nem teszi meg mert fél, akkor megtenné.

Számomra vagy kell a párom, vagy nem. Megnézni mást, az egy dolog, ráeszmélni, hogy van jó pár szexuálisan vonzó egyed, az egy dolog. De ha már visszatérően feltérképezem a helyzetet, vagy egy adott személynél leradadok, ott gáz van.

De a kérdés a gondolatokra vonatkozott :)

2021. márc. 7. 18:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!