Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg soha többé nem fogom látni. Hogyan lépjek túl rajta?
Miért nem írsz neki vagy miért nem hívod fel? 🤷
Kamillázni tudok csak ezen.
"Nyilván bennem van még a remény, hogy egyszer hátha összejöhetek vele"
NE TEDD EZT! Komolyan, másfél évet vesztettem el úgy a fiatalságomból, hogy egy pasi után futottam (szintén egy munkahely). Folyamatosan élt bennem a remény, hogy egyszer rájön, mekkora hibát követett el, mikor nem jött össze velem, amikor randizgattunk.
Hidd el, ha egyszer eldöntötte, hogy friendzoneba tesz, akkor sosem fog veled összejönni. Fogd fel úgy, hogy órási lehetőséget kaptál az élettől. Visszamegy Ukrajnába, így nem kell nap, mint nap látnod a munkahelyeden. (Nálam ez a lehetőség a corona miatti home office volt, nekem is így sikerült túljutnom rajta). Ha maradna, és barátok lennétek, állandóan ő utána epekednél, és megfosztanád magadat annak a lehetőségétől, hogy találj egy olyan lányt, aki viszontszeret. Tudom, hogy az elején nagyon nagyon rossz lesz, de pár hónap után túljutsz rajta. Ami még nagyon fontos, hogy ne nézegesd a képeit!
Kitartás!
Ó igazán nincs mit :) És hogy lásd van rosszabb:
én másfél év után, mikor megint jóban lettünk, egy baráti célzatú iszogatáson, bepróbálkoztam nála, mire közölte, hogy neki van valakije bocs.
Én pedig elkezdtem vigasztalhatatlanul zokogni. Így visszagondolni is iszonyat kellemetlen. Aztán amikor utoljára láttam, az iroda folyosóján összefutottunk pár nappal később, magához ölelt, és mondta, hogy semmi baj. Ezután megint elkezdtem reménykedni, úgy ahogy te. Elutaztam a barátaimmal külföldre, hogy jobban legyek, még ajándékot is vettem neki... aztán ütött be a corona, és teljesen összeomlottam, hogy nem mehetek vissza az irodába, és nem láthatom.
Szerintem a te helyzeted fényévekkel jobb :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!