Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 vagyok és szűz tényleg olyan jó a szex?
Hat figyelj, nekem sokkal nagyobb oromot okozna az, ha vegre elernem az eletcelomat es azzal foglalkozhatnek, amivel szeretnek. A szex is csak akkor jo am, ha olyan szemellyel csinalod, akivel odafigyeltek egymasra es nem csak a "szexelni jo es kell, mert mindenki csinalja" erzes miatt kezdtek bele. En 20 eves koromig nem tudtam milyen a jo szex, mert szerintem sosem passzoltunk a partneremmel, illetve valoszinuleg nem is voltam meg eleg erett ra, a mostani parommal sikerult eloszor orgazmust elernem es azota minden alkalommal van, de ez is egy ev egyuttlet utan sikerult.
Az onmegvalositas szamomra allando oromot, sikererzest es vegre boldogsagot nyujtana, ezt biztosan tobbre ertekelnem, mint egy jo szexet. Hiszen a libido is akkor egeszseges, ha rendben van az ember elete, tapasztalataim alapjan ez van.
Köszi 4es és 5ös🙂
Néha úgy érzem széttép egyes nők szépsége, mert nem kaphatom meg, mintha egy forró kést forgatnának bennem, mintha egy nő se szeretne már amióta beteg vagyok ez olyan mint ha ébren egy rémálomban lennék. Régebben azt hittem ha jól nézek majd ki lesz baratnőm ,de a visszahúzódó személyiségem minden nő lenézte. Talán ha beleméllyedek egy szakterületbe és nagyon jó leszek benne akkor felnéz rám egy nő?
Mentális vagy testi betegseged van?
Vagy testiből adódóan mentális is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!