Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti is éreztek így? 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is éreztek így? 25 éves lány vagyok, és egyyszerűen azt érzem, kiszakad a szívem a helyéről.

Figyelt kérdés

Hatalmas szívem van, bárkiért megtennék bármit, nagyon szeretem az embereket, tényleg sokszor hülyének néznek a jóindulatom miatt is. Azt mondják,az arcom szép, azonban sajnos van rajtam jókora súlyfelesleg, és hiába diétázok már egy éve, és sportolok, lassan olvad rólam le.

Szerintetek van olyan fiú, akinek így is tetszenék?

2021. febr. 19. 23:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A fogyás nem megy 2 nap alatt, sőt nagyon is helytelen ha valaki túl hirtelen adja le a súlyfelesleget.

Egyébként meg igen, az ember nem csak húsból és izomból áll, személyiség is létezik a világon. Rengeteg telt nőnek van párja, szerinted ők hogy csinálják?

2021. febr. 20. 01:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Biztosan van.

Egyébként ha már fogyás javasolnák valamit,reggel 6-18-ig bármit ehetsz csak mozogd is le,este 18-másnap reggel 6-ig csak könnyű kaját egyél.

Sok sikert.

2021. febr. 20. 01:11
 13/14 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok, és én pont az ilyen lányokért vagyok oda :) már amit leírtál, révén én se vagyok modell alkat plane most h az edző terem zárva és karanténban is voltam

de hidd el h rajtam kivül rengeteg fiu van olyan aki ugyan abban a cipőben jár mint te valamilyen szempontbol

ne csüggedj mert az kiül rád és nem vonzó, csak felesleges köröket futsz ha magadban szenvedsz emiatt még nem találtad meg a megfelelőt de ez nem miattad hanem a világ miatt van így, tele van hülye és bolond emberekkel

2021. febr. 20. 01:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Biztos van olyan fiú, akinek már most tetszel. Van akinek külön a "kövérek" tetszenek, van akinek ha van rajtad egy kevés viszont a másik oldal is ott van.

Sajnos ez többlépcsős. Belépéshez általában kell a külső, viszont ha egy szobanövény szintjén vagy akkor lehetsz bombanő, ha a másiknak fontos az intellektus kihajít. Ha viszont külsőre nem jössz be hiába vagy akármilyen jó belsőre, abból nem lesz semmi max barátság.

2021. febr. 20. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!