Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi képes megcsalni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi képes megcsalni a párját, ha az nem "hajlandó" az anál szexre?

Figyelt kérdés
A páromat izgatja az anál szex, de én nem szeretem, és aranyér probléma miatt nem is ajánlott. Plusz neki elég nagy és vastag... Nem szeretném ha emiatt megcsalna vagy elhagyna. Ha nem lenne aranyerem talán ráállnék a dologra ő érte, de nekem így nagyon fáj és kényelmetlen..
2021. febr. 16. 21:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Csak a férfiak általában nem siránkoznak, mert az "férfiatlan". Emiatt a nők azt hiszik a férfi mindent is be kell vállaljon. Én azt mondom nyavalyogni kell, mint a csajok, nehogymár mi vállaljunk mindent.
2021. márc. 4. 10:44
 32/45 anonim ***** válasza:
52%
Elviszem néha vásárolni is plázába mégse nyavalygok. Anál miatt meg ő nem nyavalyogjon.
2021. márc. 4. 10:46
 33/45 anonim válasza:
4%
A párom análfüggő igy nekem minden szexnél hagynom kell. Legtöbbször a hüvelyembe bele sem teszi. igaz nejem nincs aranyerem. enyhén feszítő de nem fájdalmas érzés de nem is izgat
2021. márc. 14. 11:56
 34/45 anonim ***** válasza:
92%

33as, ezt miért hagyod neki?

Kielegit téged is valahogy?

2021. márc. 14. 14:15
 35/45 anonim válasza:
0%

Néha kielégít de legtöbbször csak beleélvez a fenekembe aztan annyi.

Azért hagyom mert szeretem és nem akarom elveszteni

2021. márc. 14. 16:02
 36/45 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nincs azzal annyira hatalmas gond ha a csajnak nem fáj és engedi. Barátnői körben kibeszéltük már és 5 lány közül 1 élvezi, másik 3 nem élvezi de nem is fáj és hagyja. 1 lány van aki nem engedi.

23L

2021. márc. 14. 17:38
 37/45 anonim ***** válasza:
52%
Remélem, félrekúr azóta is!
2021. márc. 29. 23:01
 38/45 anonim ***** válasza:
91%
Vinimo remélem az 1975 nem a születési dátumod... ha mégis ennyi idősen több eszed lehetne, minthogy hagyd magad ilyen szinten szexuálisan kihasználni és megalázni. Ha csak a segglyukad miatt van veled egy férfi akkor nem sokra becsülheted magad. Elég komoly önértékelési gondokkal küzdhetsz, ezzel szembe kéne nézned.
2021. márc. 30. 09:29
 39/45 anonim ***** válasza:
5%

Az az életkora.

De nincs ezzel semmi baj ha régóta házasok és próbál a kedvében járni.

2021. márc. 30. 19:33
 40/45 anonim ***** válasza:
95%
De, van vele gond. Hogyne lenne azzal gond ha te bármit megteszel a masikert, és ő folyamatosan megalaz?
2021. márc. 30. 22:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!