Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi képes megcsalni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi képes megcsalni a párját, ha az nem "hajlandó" az anál szexre?

Figyelt kérdés
A páromat izgatja az anál szex, de én nem szeretem, és aranyér probléma miatt nem is ajánlott. Plusz neki elég nagy és vastag... Nem szeretném ha emiatt megcsalna vagy elhagyna. Ha nem lenne aranyerem talán ráállnék a dologra ő érte, de nekem így nagyon fáj és kényelmetlen..
2021. febr. 16. 21:43
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
78%

Egy normális férfi nem fog elhagyni emiatt. Jó, hogy nem már neked kell bocsánatot kérned, hogy nem kényszeríted magad rá az ő akarata miatt.

Nézd, minden pasit érdekli az anál.

Két típus van. Aki felfogja, hogy nem és aki erőszakos. Aki felfogja az békén hagy vele. Aki nem, az addig úgy sem fog békén hagyni.

Aki meg megcsal, az megcsal így is úgy is. Vagy emiatt vagy más miatt, mikor mi hiányzik neki.

2021. febr. 17. 02:09
 12/45 anonim ***** válasza:
61%

Ha normális a párod, skkor nem hagy el és nem csal meg emiatt. De sajnos sok a xar ember. Nem tudhatjuk melyik kategóris a pasid. Viszont ne erőltesd magadra, ha nem szeretnéd. Én se értem miért folyik a csapból is az anális szex. Mi is próbáltuk párommal, egyikünk se élvezte igazán és szerintem nem is egészséges dolog.

Tedd próbára párodat. Mondd, hogy te meg arra izgulsz nagyon, ha vastagabb vibrivel megdughatnál egy pasit. Mondd, hogy előbb te szeretnéd ezt vele kipróbálni. Ha nem engedi, dobjad. Ha engedi, akkor azért dobjad, mert egy beteg homár. 😊

2021. febr. 17. 02:57
 13/45 anonim ***** válasza:
97%
12 Nem mindegyiket érdekli. Kifejezetten undorodom tőle. A többivel egyetértek.
2021. febr. 17. 07:00
 14/45 anonim ***** válasza:
93%

10

Akkor remélem téged sem zavarna, ha a feleséged kipróbálna dolgokat mással, amire te nem vagy hajlandó. Vagy simán nagyobb kolbászra vágyik a te kis virslidnél. A hozzád hasonló kis kretének addig olyan kemények, amíg ők mennek félre, a másik meg üljön a seggén, mi?

2021. febr. 17. 07:36
 15/45 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem te hagyd el őt. Nincs sok értelme úgy együtt lenni, ha a szexuális igényetek nem passzol, és hidd el, örökké ezen fogsz görcsölni később is, benned lesz a tudat, hogy nem vagy elég neki, és a másiknak is jobb lenne egy olyan partner, aki benne van.
2021. febr. 17. 11:59
 16/45 anonim ***** válasza:
24%
képes persze ha azt élvezi,miattad nem mond le erről végleg....f
2021. febr. 17. 14:00
 17/45 anonim ***** válasza:
18%

"Annyit is ér ha képes. Egyébként akkor mit szólna ha azt mondanád teged is izgat, szívesen bedugnál neki egy vastag műbrokit? Végbél végbél...mit kenyeskedik"

Végülis csak ő nő, a másik mewg féri, ha neked ez apróság.

2021. febr. 17. 20:50
 18/45 anonim ***** válasza:

17-es, igen ő a nő? És ez mégis mit jelent pontosan?

Hogy akarata ellenére azt csináljon vele a párja amit csak szeretne? Mert ő a nő, nyelje le, különben a pasi lelep...

Kerdezo, mi 2 éve vagyunk együtt a párommal, úgy hogy nem élünk az analis szexel... Kiprobaltuk, a hátam közepére nem kívánom SŐT... Ő ezt elfogadta és kész...

Neked kell ismerned a párod, de annyi minden mást lehet csinálni ezen kívül, hogy aki emiatt felrelep, az amugyis felrelepne előbb vagy utóbb

2021. febr. 17. 21:20
 19/45 anonim ***** válasza:

"Hogy akarata ellenére azt csináljon vele a párja amit csak szeretne? Mert ő a nő, nyelje le, különben a pasi lelep..."

Nem azt mondtam, én arra gondoltam, hogy nem ugyanaz a kérdezőnek meg a palijának. Ettől még én is azt gondolom, hogy ne csinálják akkor de ettől még nem ugyanaz a helyzet, hogyha a kérdező dugna fel neki valamit.

2021. febr. 17. 21:23
 20/45 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudom neked mi számít vastagnak de nekem is volt/van aranyér problémám és megfelelő tágítással sok síkosítóval heti 1-szer engedem a páromnak és 4 év alatt nem volt belőle semmi baj. Kb 10 perc alatt el is megy bennem, van hogy hamarabb.

26L

2021. febr. 17. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!