Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi képes megcsalni a párját, ha az nem "hajlandó" az anál szexre?
Közölném vele, hogy vannak fiúkák, akik szívesen várják, még sikosító
nélkül is 😂. Utána viszont mehet, amerre lát.
Én simán megcsalnám, ha még sose próbáltam, vagyok 35-40 éves, és tuti, hogy az asszony nem lesz hajlandó erre. Szeretni szerethetem attól, de hogy úgy éljek le egy életet, hogy sose próbálhattam ki azt, ami izgatott, azt már nem.
Annak meg biztos nincs értelme, hogy ezért elhagyjam, ha minden más meg rendben van.
Aki lepontozott, attól kérdezem:
Jobban örülnél annak, ha a házastársad inkább elválna tőled emiatt, mert nem vagy hajlandó KIPRÓBÁLNI az anális szexet? Inkább buknál mindent emiatt?
10: igen
Vagy legalább közölné, hogy "akkor én most elmegyek más végbelét túrni, csak hogy ne lepődj meg, ha valamit elkapsz tőlem vagy ha esetleg meg akarsz csalni, te is megteheted, mert így korrekt".
Ja, hogy mikor össze kell szarozni a farkad, akkor bátor vagy, de mikor őszintének kell lenni, akkor nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!