Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi képes megcsalni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi képes megcsalni a párját, ha az nem "hajlandó" az anál szexre?

Figyelt kérdés
A páromat izgatja az anál szex, de én nem szeretem, és aranyér probléma miatt nem is ajánlott. Plusz neki elég nagy és vastag... Nem szeretném ha emiatt megcsalna vagy elhagyna. Ha nem lenne aranyerem talán ráállnék a dologra ő érte, de nekem így nagyon fáj és kényelmetlen..
2021. febr. 16. 21:43
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
87%
Ha szeret, akkor elfogad így és nem erőlteti. Egyik barátnőm férje régen nagy nőcsábász volt, ennek ellenére 8 éve vele van úgy, hogy a barátnőm nem hajlandó orálozni. Szereti és kész, nem ez a fontos neki. Vagy megoldja máshol, ezt mondjuk nem tudom🤣
2021. febr. 16. 21:51
 2/45 anonim ***** válasza:
93%
Annyit is ér ha képes. Egyébként akkor mit szólna ha azt mondanád teged is izgat, szívesen bedugnál neki egy vastag műbrokit? Végbél végbél...mit kenyeskedik
2021. febr. 16. 21:53
 3/45 anonim ***** válasza:
86%

Közölném vele, hogy vannak fiúkák, akik szívesen várják, még sikosító

nélkül is 😂. Utána viszont mehet, amerre lát.

2021. febr. 16. 21:56
 4/45 anonim ***** válasza:
81%
Engem is izgat valamennyire, de emiatt nem hagynék el senkit :D
2021. febr. 16. 22:01
 5/45 anonim ***** válasza:
73%
Nem.
2021. febr. 16. 22:06
 6/45 anonim ***** válasza:
73%
Nem, de hisztizhet miatta.
2021. febr. 16. 22:30
 7/45 anonim ***** válasza:
10%

Én simán megcsalnám, ha még sose próbáltam, vagyok 35-40 éves, és tuti, hogy az asszony nem lesz hajlandó erre. Szeretni szerethetem attól, de hogy úgy éljek le egy életet, hogy sose próbálhattam ki azt, ami izgatott, azt már nem.

Annak meg biztos nincs értelme, hogy ezért elhagyjam, ha minden más meg rendben van.

2021. febr. 17. 00:17
 8/45 anonim ***** válasza:
80%
Vannak ilyen férgek sajnos, igen.
2021. febr. 17. 00:45
 9/45 anonim ***** válasza:
13%

Aki lepontozott, attól kérdezem:

Jobban örülnél annak, ha a házastársad inkább elválna tőled emiatt, mert nem vagy hajlandó KIPRÓBÁLNI az anális szexet? Inkább buknál mindent emiatt?

2021. febr. 17. 00:51
 10/45 anonim ***** válasza:
93%

10: igen

Vagy legalább közölné, hogy "akkor én most elmegyek más végbelét túrni, csak hogy ne lepődj meg, ha valamit elkapsz tőlem vagy ha esetleg meg akarsz csalni, te is megteheted, mert így korrekt".

Ja, hogy mikor össze kell szarozni a farkad, akkor bátor vagy, de mikor őszintének kell lenni, akkor nem?

2021. febr. 17. 01:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!