Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért jobb megcsalni a másikat, mint szakítani vele azonnal?
Egy csomó ilyen történetről hallani, illetve történt ilyen a környezetemben is nem egyszer. Az adott nő éldegél a férfival, aztán megismerkedik valami helyi hódító hóddal, aki neten/munkahelyen elcsavarja a fejét, a nő meg lefekszik az új krapekkal. Aztán mikor már meg van ágyazva az új viszonynak, meg kiderül, hogy a szex is jó, akkor szakít csak a szerencsétlen régi pasasával.
Csernus azt mondta, hogy a nők akkor qrnak félre, ha már nem tudnak felnézni az aktuális pasasukra. Miért nem lehet ilyenkor egyből elhagyni a már-nem-elég-jó-nekem férfit, miért kell előtte egy kis árulással és megcsalással megalázni? Plusz még a barátnőkkel nevetgélve kibeszélni a háta mögött, meg az új pasi előtt mindenfélének elmondani, lehordani?
Nem feltétlenül.
A legtöbb nő azért lép félre, mert ők is emberek és kívánják a szexet mással is.
Egy idő után már uncsi a férj.
Nem csak a nőj, a pasik is ugyanakkora arányban csalják vagy csalhatják meg a párjaikat.
Én példáúl személy szerint egy rossz kapcsolatban voltam, alig volt köztünk bármi, de ahhoz túl gyáva voltam, hogy szakítsak vele.
Nem éltem vele, nem ő adta a pénzt, tehát nem ez volt az ok.
Csak féltem, hogy jaj tönkreteszem ezt a tökéletes kapcsolatot-ami már rég nem volt az.
Én egy harmadik "példa" vagyok a megcsalásra, de nem hinném,hogy egyedi a történetem. Van az egyébként kapcsolatomnak egy olyan része ami miatt időnként nagyon padlóra kerülök. Mivel azt nézem,hogy ezzel szemben a párommal nagyon jól kijövünk minden téren benne maradok a kapcsolatban.
Egy ilyen nagyon mélypontomban jött a lehetőség amit nem hagytam ki.
Ez nem azt jelenti,hogy válni akarok, azt sem,hogy a megcsalásból rendszert csináljak, de az, akkor átsegített azon,hogy végleg szakítsak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!