Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, miért jobb megcsalni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért jobb megcsalni a másikat, mint szakítani vele azonnal?

Figyelt kérdés

Egy csomó ilyen történetről hallani, illetve történt ilyen a környezetemben is nem egyszer. Az adott nő éldegél a férfival, aztán megismerkedik valami helyi hódító hóddal, aki neten/munkahelyen elcsavarja a fejét, a nő meg lefekszik az új krapekkal. Aztán mikor már meg van ágyazva az új viszonynak, meg kiderül, hogy a szex is jó, akkor szakít csak a szerencsétlen régi pasasával.

Csernus azt mondta, hogy a nők akkor qrnak félre, ha már nem tudnak felnézni az aktuális pasasukra. Miért nem lehet ilyenkor egyből elhagyni a már-nem-elég-jó-nekem férfit, miért kell előtte egy kis árulással és megcsalással megalázni? Plusz még a barátnőkkel nevetgélve kibeszélni a háta mögött, meg az új pasi előtt mindenfélének elmondani, lehordani?

2020. szept. 29. 08:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
Bosszú. Jó érzés volt visszaadni neki azt a fájdalmat, amit ő okozott a kapcsolat alatt, nem bántam meg, ennyivel még jöttem neki. Különösen jó volt, hogy annyira hülyének nézett, hogy meg sem fordult a fejében, hogy át tudom verni. A másikkal is szakítottam nem sokkal ezután, őt nem csaltam meg, de ő is egy seggarc volt, aki azt képzelte, hogy a nő egy két lábon járó pina és takarítógép. Tudom, hogy nem volt helyes a viselkedésem, de ha újrakezdhetném még durvább lennék, mert úgy érzem, ez sem adott neki annyi rosszat, amennyit ő nekem az évek alatt.
2020. szept. 29. 10:37
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem legyünk igazságosak; mindkét nemre ugyanúgy igaz ez.
2020. szept. 29. 12:15
 13/16 anonim ***** válasza:

12.

Ezzel nincs semmi gond, de férfiként pont leszarom, hogy a férfiak miért lépnek félre.

Ezzel szemben jobban érdekel a női oldal, mert tényleg van egy rakás nő, aki jól el a férj mellett, mégis van szerető.

2020. szept. 29. 12:32
 14/16 anonim ***** válasza:

13# biztosan így van, de ez még nem üti azt, amit mondtam...

Ugyanis legalább annyi férfi van, aki élvezi az asszony által fenntartott meleg családi fészket, de rendszeresen félreqr...

2020. szept. 29. 14:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Csernus nagy okos és bölcs ha más magánéletéről van szó. A sajátját viszont annyira jól nem tudja rendezni. Bár ez jellemző a gyakorisokra is. Igaz,Ők nem szakemberek.
2020. szept. 29. 15:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért mert gyenge gerinctelen emberek ezek azért csinálják..velem is megcsinálta barátnőm...aztán még utánna ő pocskondiáz engem másoknak meg hazudozik össze vissza
2020. szept. 29. 18:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!