Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves Jehova tanúi! Vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Jehova tanúi! Vajon illendő lenne udvarolnom ebben a korban?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, első éves egyetemista. Dolgozom a családi cégünknél illetve "hobbiból" úgymond hetente egyszer eljárok egy ismerősöm asztalos műhelyében segíteni.

A szüleim tanúk, én is meg szeretnék majd keresztelkedni, de még hosszú utat kell bejárnom szerintem. A lány, akinek szeretnék udvarolni, velem egy idő, szintén tanú. Szeretném tudni, hogy hogy gondolják mások is: vajon udvarolhatok neki?

Édesanyám szerint például igen, de nagynéném szerint még fiatal vagyok hozzá.

Kérek szépen mindenkit, csak tanúk válaszoljanak és ha lehet kerüljük itt a vitákat meg ilyesmit. Köszönöm!

2021. febr. 14. 22:22
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Akkor sem egy 14 éves kisgyerek fog megvédeni a bajtól.
2021. febr. 16. 09:50
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Kevésbé zaklattak engem, vagy egyáltalán nem, mikor egy velem egykorú barátnőmmel sétáltam haza. Ha el is kap a "szatír", a másik tud segítségért szaladni. De itt ez most egy elvi dolog. Nem verjük laposra a gyereket a szeretet és isten nevében. Akárhogy is jössz a kifogásokkal. Szerencsétlen lány...
2021. febr. 16. 10:06
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Csodálom, hogy téged nem vertek jól el. 18 évesen egy ellenkező neműre gondolni, nem hogy még udvarolni, ráadásul jehova tanúként. Ezekkel a bűnös gobdolatokkal te is jól megérdemelnél nem hét hanem tizenhét pofont.
2021. febr. 16. 10:10
 24/31 A kérdező kommentje:

23

Felnőtt vagyok, van jövedelmem, van házam, tanulok, tehát gyakorlatilag semmi akadálya, hogy udvaroljak és a családalapításon gondolkodjak.

2021. febr. 16. 10:22
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne alapíts családot, amíg szerinted az erőszak megoldás.
2021. febr. 16. 10:41
 26/31 A kérdező kommentje:

25

Na kezdődik...

2021. febr. 16. 10:51
 27/31 anonim ***** válasza:
18%

Vidiripi

"Inkább ne alapíts családot, amíg szerinted az erőszak megoldás."

Anno én is kaptam apámtól néhány pofont! Pedig apám nemhogy nem vallásos de egyenesen hülyeségnek tartja a vallást!

Akkor most mi a helyzet?

- Egy nem vallásos megoldást lát az erőszakban és alkalmazza. Sőt családot is alapított vannak testvéreim is! Mind felnőttünk és éljük az életünket!

- De azt tényként szeretném leszögezni hogy nem voltunk agyonverve soha sem.

1-2 pofon a megfelelő időben van hogy szükséges. Nem állítom hogy minden esetben és minden gyereknél.

Kérdező! Alapíts családot de szerintem előtte fejezzétek be az egyetemet!

2021. febr. 16. 12:12
 28/31 A kérdező kommentje:

27

Köszönöm szépen a választ. Igen, én sem szeretném egyetem közben elvenni feleségül, csak szeretném ha komolyabbra fordíthatnánk a kapcsolatunkat.

Egyetértek. Egy-egy apai pofon a legjobb gyógyszer engedetlenség, nagyzolás vagy önfejűség ellen. Én is kaptam, igaz édesanyámtól, és áldom érte mind a két kezét, mert nem lettem csavargó és sok rossz döntéstől megmentett az erélyes fellépésével.

2021. febr. 16. 12:28
 29/31 Tseppkoe ***** válasza:
69%

Kedves Kérdező!

Van 1 nagyon jó barátom, aki tanú.

A lánya 19 éves és együtt él a férjével egy másik városban. Mindketten tanúk, a leány 3.generációs tanú.

Kérlek segíts megérteni, hogy miért merült föl benned, hogy az ilyesmi erkölcstelen lenne!

Ez egy komoly kérés, nem kötözködni akarok.

2021. febr. 17. 03:57
 30/31 Tseppkoe ***** válasza:
69%

Kiegészítés:

Ezek a fiatalok együtt tanulnak.

2021. febr. 17. 04:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!