Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Jehova tanúi! Vajon illendő lenne udvarolnom ebben a korban?
18 éves vagyok, első éves egyetemista. Dolgozom a családi cégünknél illetve "hobbiból" úgymond hetente egyszer eljárok egy ismerősöm asztalos műhelyében segíteni.
A szüleim tanúk, én is meg szeretnék majd keresztelkedni, de még hosszú utat kell bejárnom szerintem. A lány, akinek szeretnék udvarolni, velem egy idő, szintén tanú. Szeretném tudni, hogy hogy gondolják mások is: vajon udvarolhatok neki?
Édesanyám szerint például igen, de nagynéném szerint még fiatal vagyok hozzá.
Kérek szépen mindenkit, csak tanúk válaszoljanak és ha lehet kerüljük itt a vitákat meg ilyesmit. Köszönöm!
23
Felnőtt vagyok, van jövedelmem, van házam, tanulok, tehát gyakorlatilag semmi akadálya, hogy udvaroljak és a családalapításon gondolkodjak.
25
Na kezdődik...
Vidiripi
"Inkább ne alapíts családot, amíg szerinted az erőszak megoldás."
Anno én is kaptam apámtól néhány pofont! Pedig apám nemhogy nem vallásos de egyenesen hülyeségnek tartja a vallást!
Akkor most mi a helyzet?
- Egy nem vallásos megoldást lát az erőszakban és alkalmazza. Sőt családot is alapított vannak testvéreim is! Mind felnőttünk és éljük az életünket!
- De azt tényként szeretném leszögezni hogy nem voltunk agyonverve soha sem.
1-2 pofon a megfelelő időben van hogy szükséges. Nem állítom hogy minden esetben és minden gyereknél.
Kérdező! Alapíts családot de szerintem előtte fejezzétek be az egyetemet!
27
Köszönöm szépen a választ. Igen, én sem szeretném egyetem közben elvenni feleségül, csak szeretném ha komolyabbra fordíthatnánk a kapcsolatunkat.
Egyetértek. Egy-egy apai pofon a legjobb gyógyszer engedetlenség, nagyzolás vagy önfejűség ellen. Én is kaptam, igaz édesanyámtól, és áldom érte mind a két kezét, mert nem lettem csavargó és sok rossz döntéstől megmentett az erélyes fellépésével.
Kedves Kérdező!
Van 1 nagyon jó barátom, aki tanú.
A lánya 19 éves és együtt él a férjével egy másik városban. Mindketten tanúk, a leány 3.generációs tanú.
Kérlek segíts megérteni, hogy miért merült föl benned, hogy az ilyesmi erkölcstelen lenne!
Ez egy komoly kérés, nem kötözködni akarok.
Kiegészítés:
Ezek a fiatalok együtt tanulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!