Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam együtt Jehova tanuval, de rájöttem neki nincs semmi fontosabb csak isteni imádat és nem számit mit érzek? (MIÉRT) 26N
Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 19:47
1/13 Noren1989 válasza:
Isten az első. Ja és nem gyereknemzés célzattal dugtatok, gondolom 😅😂
2/13 anonim válasza:
Mert ilyen ember. Kész. Miért kell ezen utólag filózni? Majd találsz mást aki szeret..
4/13 anonim válasza:
Amúgy tényleg miért a legaljáról válogatsz?
Téged is minősít....
Mit érezne? Semmit.
5/13 A kérdező kommentje:
AZt hittem ha vallásos komolyan vesz, de nem volt szex mert csak esküvő után csinálja. De nem emrt az anyja megtiltotta neki, hogy együtt legyünk. Hát rohadt jó.
26N
2020. dec. 4. 23:01
6/13 anonim válasza:
Ha vallásos akkor komolyan vesz?? 😂😂😂 Nem tudom mennyire lehet még ostoba a női nem....
7/13 anonim válasza:
Sohase járnék elmebeteg emberrel. Jehva tanúi mind azok. Vagy bármilyen szekta tagjai.
8/13 anonim válasza:
Ne szentségelj. A jehovások nem vallásosak, hanem szektások.
9/13 A kérdező kommentje:
Most már tudom 😣
2020. dec. 5. 18:35
10/13 anonim válasza:
Ha megtudnám a randipartneremről, hogy Jehova tanúja, akkor annyi is volt az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!