Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a fontosabb egy párkapcsolatban az együtt töltött idő vagy a pénzkeresés?

Figyelt kérdés

Ha ismerkedési fázisban vagytok valakivel pár hónapja, akkor mit választanátok:

1. Túlórák sorozata azért, hogy majd a jövőben valamit gyorsabban megvalósítsatok, de olyan áron, hogy maximum 1 héten 1-szer 3-4 órára tudnátok találkozni a párotokkal, amibe maximum havi 1-szer van lehetőség intimitásra.

2. Kevesebb túlóra, ezáltal lassabb célmagvalósítás, de legalább heti 3-szor 3-4 órás találkozó és 1 együttalvás, ezáltal legalább heti 1-szer lehetőség intimitásra.

Tényleg minden a pénz még 35 felett is? Mit gondoltok?

2018. jún. 29. 20:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%
Én a másodikat választanám, ha lehet...:) 23/L
2018. jún. 29. 20:45
 2/20 anonim ***** válasza:
72%

ismerkedési fázisban nem szokás még fél évvel előre tervezni, hogy "majd erre meg arra költjük el a pénzt"

szóval a kérdésed tök értelmetlen.

2018. jún. 29. 20:47
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
A kérdésed úgy hülyeség, ahogy van, messziről látszik, hogy egy, a világról semmit sem tudó vagy. A párkapcsolat és a karrier ugyanis nem zárja ki egymást, nincs az az ember, aki 0-24-ben dolgozik. Vagy a te szüleid soha nem túlóráztak? Vagy azt elképzelni srm tudod, hogy fúlórák sorozata nélkül, tanulással, önnagad fejlesztésével lépj előrébb a ranglétrán?! Elárulok egy titkot: több pénzt magasabb beosztásba kerüléssel is tudsz keresni, nem kell a gyárban robotolni hozzá még napi 3-4 órát pluszban....
2018. jún. 29. 20:52
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az elsö opció nem kapcsolat. Az együtt töltött idö fontosabb szerintem. Sajnos a párom nem osztja annyira ezt a nézetet... Szóval ja,mondhatjuk,hogy sok embernek a pénz a minden.
2018. jún. 29. 20:57
 5/20 anonim ***** válasza:
68%

En a 3-ast valasztanam. Nem tuloraznek, hanem olyan allast valasztanek, ahol normalis munkaoraval is elegendot keresek. Es a szabadidomet mind a parommal toltenem.

Mielott nekialltok vergodni, celtudatosan elve az eleted ez siman megvalosithato, hisz en is igy elek. Csak hat a legtobb fiatal nem igy epiti az eletet, nem tudatosan halad sulirol-sulira az elore eltervezett celig, csak tengnek-lengnek, szoliba recepcioskodnak tanulas helyett, mert fontosabb nekik a piara a penz, a bulizas, meg a csocsszelfi.

2018. jún. 29. 21:04
 6/20 iamaveryniceguy ***** válasza:
100%

"ismerkedési fázisban vagytok valakivel pár hónapja"

Most akkor ismerkedünk vagy kapcsolatban vagyunk?

2018. jún. 29. 21:07
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
Mindkét változat egy vicc. Aki ennyire semennyi időt nem szán a kapcsolatára, az vegyen guminőt. Eszembe nem jutna bármelyikbe is belemenni.
2018. jún. 29. 21:22
 8/20 anonim ***** válasza:
55%

"Tényleg minden a pénz még 35 felett is? Mit gondoltok?"

Foleg akkor.

Ugyan nem vagyok meg 35, de ha lennek, akkor sem aldoznam be a karrierem egy meg ki sem alakult kapcsolatert.

Heti 3x4 ora + egy egyutt alvas? Neked nincs dolgod?

Heti 1x randi + 1 egyutt alvas.

N

2018. jún. 29. 22:05
 9/20 anonim ***** válasza:

2.

Nem áldoznám fel az életemet a munkára

2018. jún. 29. 22:07
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem vagyok hülyegyerek, mert 35 feletti nő vagyok.

A munkaidőm normál, tehát "van dolgom".

A konkrét cél a "párom" esetében egy autó és annak tunningolása.

Éjszakánként kezd dolgozni, de mindig bevállalja a duplamelót és a hétvégi melót is, így nincs nagyon ideje rám, mert jogosan fáradt és alszik.

2018. jún. 29. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!