Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dohányzó pasival együtt maradni vagy nem?
Sziasztok!
A barátommal lassan 3 éve vagyunk együtt, minden tökéletes lenne, ha ő nem dohányozna. Amikor összejöttünk csak bulikban dohányzott, ilyenkor én is szoktam, ez nem is zavar. A gond csak az, hogy ő az utóbbi 1 évben már szinte sehol nem bírja ki dohányzás nélkül.
Hétközben együtt lakunk az albérletünkben, ilyenkor nagy nehezen kibírja, vagy e-cigizik vagy inkább megiszik egy sört, hogy legyen indoka cigizni előttem is.. De aztán haza megy vidékre és egész hétvégén szívja. Engem ez is zavar, mert olyan, mintha a hátam mögött csinálná és elárulna. Próbálkozott már a leszokással, de 3-4 napnál tovább sosem jutott tovább.
Alapból azért sem szeretem ezt a dolgot, mert apukám állandóan cigizett kiskoromban, még bent a lakásban is, undorodok a szagától, plusz tudom, hogy mennyire káros, dohányzó emberrel én nem szeretnék családot alapítani.
Az a legnagyobb bajom, hogy ezen az egy dolgon kívül, tényleg soha semmin nem veszekszünk, teljesen tökéletes ember számomra és nagyon szeretem, de ezt valahogy mégsem bírom elviselni. Most már kicsit betelt a pohár és döntést szeretnék hozni, de nagyon tanácstalan vagyok..
Tudnátok bármi tanácsot adni? Esetleg, hogy hogyan tudnám elfogadni, vagy bármi kompromisszumot, ami megmenthetné a kapcsolatot?
21L, 22F
Ha a buliban nem zavar, hogy te elszívsz egy cigit, akkor miért zavar téged, hogy dohányzik?
Én soha nem cigiztem, utálom a szagát is, ezért netes társkeresőn is ilyen lányokat kerestem.
Egyik párom sem volt dohányos.
Ne haragudj de ez irányítás mánia, azt hiszem ő megköti a kompromisszumot. Te pedig csak és kizárólag a saját igényeid maximális teljesülését tartod elégnek. Lejjebb adta e-cigit szív, de te még ha nincs veled is irányítani akarod. "Elárul"
Na ez meg egy vicc.
Nem én vagyok az egyedüli ember, aki buliban dohányzik csak, anélkül undorodom a szagától.
AZ e-cigivel semmi problémám nem lenne, még örültem is neki, de 1 hetet használta, azóta ott áll a sarokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!