Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a fontosabb egy párkapcsolatban az együtt töltött idő vagy a pénzkeresés?

Figyelt kérdés

Ha ismerkedési fázisban vagytok valakivel pár hónapja, akkor mit választanátok:

1. Túlórák sorozata azért, hogy majd a jövőben valamit gyorsabban megvalósítsatok, de olyan áron, hogy maximum 1 héten 1-szer 3-4 órára tudnátok találkozni a párotokkal, amibe maximum havi 1-szer van lehetőség intimitásra.

2. Kevesebb túlóra, ezáltal lassabb célmagvalósítás, de legalább heti 3-szor 3-4 órás találkozó és 1 együttalvás, ezáltal legalább heti 1-szer lehetőség intimitásra.

Tényleg minden a pénz még 35 felett is? Mit gondoltok?

2018. jún. 29. 20:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nettó baromság az egész. Írja valaki hogy nem áldozza be a karriert senkiért? Wtf? Az életét áldozza be aki úgy él, mint amit az első lehetőségben felvázoltak....Úgyis lehet pénzt keresni és féretenni, hogy közben éltek bmeg, és ha van párod akkor vele töltöd a szabadidőd. Attól még nem kell lemondami a karrierről. De inkább fizetem a hitelt és törődök a kapcsolatommal, mint hogy azon kapjam magam, hogy jó van egy hitelmentes ingatlanom, de végiggüriztem a fél életem és szarik rám a családom vagy nincs is, mert hetente csak pár órám van rájuk. Az meg amit msot írtál... Autótunning?? Ha azért gürizik valaki hogy legyen autó és lakás v nyaralás az ok de az autó tuningolásától jobb lesz az életed? Egyértelmű hogy nem vagy fontos a párodnak, legalábbis nem annyira mint az autója. De hát te választottad
2018. jún. 30. 10:23
 12/20 anonim ***** válasza:
23%

3. Piackèpes szakma tanulàsa,túlóra csak ha előre viszi a karrieremet.

Magas fizetès alapbòl túlóràval mèg több.

Igen karrier sokkal előbbre van mint egy kapcsolat,mert nőt bàrmikor talàlok csak ki kell menjek mivel karrierem èpül,ezèrt van egzisztencia is,ki vagyok gyúrva tehàt nekem egy kapcsolat csak 3. a sorban.

Ès igen pènz+egèszsèg+haverok a többit megvesszük.

Minden a pènz mert ha van pènz akkor akàrmikor kapok nőt is.

2018. júl. 1. 23:09
 13/20 Bajer ***** válasza:
100%
Az együtt töltött idő fontosabb. Abszolút nem vagyok pénz orientált. Ezért van napi 8 órás melóm, túlórát nem is fizetnek, hétvégén nincs munka. Ez egy teljesen fix munkaidős tevékenység, alacsony fizetéssel. Ettől még nem vagyok csóró mert nem szórom el a pénzt. Felesleges baromságokra nem költök. Tehát minden délután és egész hétvégén, plusz a szabadság alatt van időm a magánéletre.
2018. júl. 5. 22:21
 14/20 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as, szerintem is ez lenne a normális felfogás, de a párom szerint mindenhez pénz kell és mikor keresse meg, ha nem most. Hiába mondom neki, hogy nem minden a pénz, nem muszáj minden túlórát elvállalni, hanem jusson ideje rám is. Azon meg megsértődik, ha mondom, hogy van nekem is fizetésem, ráadásul családbarát munkaidővel, ne görcsöljön a pénzhajhászáson.
2018. júl. 6. 06:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Kérdező annyira, de annyira átérzem a helyzeted. Az én párom ugyanilyen, a különbség annyi, hogy neki nem egy konkrét helyhez kötött a melója a legtöbb esetben, hanem mászkálós. 3 éve vagyunk együtt, én is dolgozom 8 órában, hétköznaponként. Ő állítja, hogy neki főként hétvégén kell dolgoznia, így ezt értsem meg, eltérő a munkabeosztásunk, ez van. A probléma viszont az, hogy oké, hogy hétvégén sokat dolgozik, így a maximum az, hogy kísérgethetem ide-oda munkaügybenn vagy várhatok rá otthon, esetleg a kocsiban, de az állítása szerint szabadabb hétköznapok sem azok valójában. Nem egyszer próbáltam meg 1-2 hétre előre megbeszélni vele, hogy akkor melyik hétköznap vegyek ki szabit, hogy kicsit együtt tudjunk lenni, sosem tudta megmondani, mindig az volt a válasz, hogy neki 9-kor az idodában a helye. Így valójában hétköznap ül bent az irodában (és néha helyszínre is kimegy), hétvégén meg mindig van valami, amire mennie kell munkaügyben. Nagyon sok konfliktusunk volt ebből a 3 év alatt, én úgy érzem, maximálisan alkalmazkodtam, de neki mindig pontosan ugyanaz a véleménye, mint a te párodnak, hogy mikor keressen pénzt, ha nem most. Erre én azt szoktam mondani, hogy én is keresek pénzt, fizetem a költségeim, van egy autóm, amit fenntartok, lakáskasszát fizetek és amennyit tudok félreteszek, de ennél többet nem vagyok hajlandó beáldozni a magànéletem rovására. Soha nem jutottunk dűlőre, nálunk valószínűleg szakítás lesz a vége, mert én már borzalmasan érzem magam ettől az egésztől.

Kitartást neked. Ha lehet egy tanácsom, akkor ne húzd 3 évig, mint én, amennyiben nem változik a helyzet pár hónap alatt és nem lehet vele megbeszélni.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, a kapcsolatban nekem fontos az együtt töltött idő, így én még a második verziót választanám ebből a kettőből.

2018. júl. 28. 12:38
 16/20 anonim ***** válasza:

"de a párom szerint mindenhez pénz kell" maximálisan igaza van a párodnak, hiszont, ha a helyedben lennék (azaz "kérdező") akkor már kérdeznék "jó ezt értem, de vajon minden kell?"

32/f

2018. júl. 28. 17:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Èn azt vàlaszolnàm ami a cèlom az MIND kell,ès ha nem tetszik akkor most csomagolj kèrlek,mert nekem erre nincs szüksègem.

Keres olyat aki kevesebbet dolgozik,majd èn is talàlok olyat aki ennek mèg örül is.

2018. júl. 28. 18:02
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha szertném az első lenne.

De sajnos nem így van.

De

Nekem erről az oldalról is vannak örömök :)

2018. aug. 3. 13:09
 19/20 A kérdező kommentje:
17-es, hát ezt is megkaptam párszor, hogy keressek olyat, aki kevesebbet dolgozik és több ideje jut rám, de azért szeret. Csakhogy már közel 1 hónapja együttaludni sem volt ideje, mert fáradt, így lefeküdni sem velem. Ja és 15 km-re lakunk csak egymástól városokban, tehát nem egy egetverő táv. Heti egyszer 2-3 órát találkoztunk az utóbbi hónapban, mert ő fáradt volt vagy haverozott, mert őket nem lehet elhanyagolni.
2018. aug. 11. 21:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát az elsőre annyit,aki nincs rendszeresen kielégìtve az máshol keresi a lehetőséget. Lásd anyu ritkán fekszik le apuval,aki gonosz módon ott hagyja a családját gyerekeit. Vagy apunak fél 6van,anyunak meg viszket még és félremegy. Vagy pasi nyugaton 2-3000eurót keres,az itthon maradt egyetemista barátnőn meg minden bulin átmegy valaki.

Másodikhoz: Főleg a nők hajlamosak arra,hogy ha egy pasival lassan haladnak vagy,megfeneklenek akkor elhagyják a hajót egy gyorsabban haladóért.

2018. aug. 11. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!