Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves Jehova tanúi! Vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Jehova tanúi! Vajon illendő lenne udvarolnom ebben a korban?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, első éves egyetemista. Dolgozom a családi cégünknél illetve "hobbiból" úgymond hetente egyszer eljárok egy ismerősöm asztalos műhelyében segíteni.

A szüleim tanúk, én is meg szeretnék majd keresztelkedni, de még hosszú utat kell bejárnom szerintem. A lány, akinek szeretnék udvarolni, velem egy idő, szintén tanú. Szeretném tudni, hogy hogy gondolják mások is: vajon udvarolhatok neki?

Édesanyám szerint például igen, de nagynéném szerint még fiatal vagyok hozzá.

Kérek szépen mindenkit, csak tanúk válaszoljanak és ha lehet kerüljük itt a vitákat meg ilyesmit. Köszönöm!

2021. febr. 14. 22:22
1 2 3 4
 11/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ja, hogy az a kérdés. Nem korai, miért lenne az? Bár te neked kell érezni, hogy az-e vagy nem.
2021. febr. 15. 10:12
 12/31 anonim ***** válasza:
28%

Vidiripi

Az nem korai hogy ismerkedjetek. De mindkettőtöknek be kellene fejezni az egyetemet és csak aztán neki kezdeni a közös életnek!

De ismétlem ezt neked kell eldönteni. Meg persze a lánynak!

2021. febr. 15. 10:19
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
A jehova tanú osztálytársam 8. osztályban 7 pofont kapott az apjától, mert egy fiú hazakísérte. 19 évesen már az ateista unokabátyámmal járt. Én ennyit tudok. Hogy ezért mit kapott azt elképzelni se merem.
2021. febr. 15. 15:29
 14/31 A kérdező kommentje:

13

Hát azért egy 13-14 éves lánynak én is azt adnék,már elnézést...

2021. febr. 15. 15:39
 15/31 anonim ***** válasza:
86%
#14 vallás és erőszak :) elválaszthatatlan gyönyörű páros
2021. febr. 15. 19:24
 16/31 A kérdező kommentje:

15

Nem erről van szó. De egy 14 évesnek mindenen kell járjon az esze csak nem a pasizáson.

2021. febr. 15. 19:49
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen az, hogy hazakiséri valaki, miért pasizás? Ez egy kedves gesztus. Mi van, ha aznap egyedül megy haza, és pont valaki megerőszakolja, elrabolja hazafelé menet, mert egyedül van. Bármi megtörténhet. Én a véletlenekben hiszek, mint például abban, hogyha akkor nem kísérik haza, valami baj történt volna. Ezért felpofozni elég erős.
2021. febr. 16. 08:39
 18/31 A kérdező kommentje:

17

Egyrészt nem hinném hogy New Yorkban vagyunk és minden sarkon ott egy szatír, vagy valaki pont el akarja rabolni. Azt meg pláne nem hiszem, hogy a 14 éves kissrác fogja megvédeni.

Az tényleg nem egy gond ha valaki elkísér valakit, de ha azért kíséri mert 14 évesen már nagyban érzi a szerelmet és alig várja hogy dicsekedhessen a haverjainak a csajával, az már probléma

2021. febr. 16. 08:57
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én 12-16 éves korom körül többször kerültem ilyen helyzetben. Elég volt annyi, hogy egy késdobáló kocsma előtt kellett a suliból hazajönnöm nap mint nap. A részeg vénemberek meg jöttek oda fogdosni. Vagy húsz éves koromig nem mertem levenni a hatalmas oversize pulóvereket, mire megbékéltem magammal. Hidd el, vannak olyan falvak amik olyanok mint "new york", mondjuk mi "brooklynnak" becézzük falunk eme szegletét.
2021. febr. 16. 09:15
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Mivel minden sarkon van egy kocsma kisfalunkban, minden sarkon van nálunk szatír. Üdvözletem Csongrád megyéből
2021. febr. 16. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!