Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Jehova tanúi! Vajon illendő lenne udvarolnom ebben a korban?
18 éves vagyok, első éves egyetemista. Dolgozom a családi cégünknél illetve "hobbiból" úgymond hetente egyszer eljárok egy ismerősöm asztalos műhelyében segíteni.
A szüleim tanúk, én is meg szeretnék majd keresztelkedni, de még hosszú utat kell bejárnom szerintem. A lány, akinek szeretnék udvarolni, velem egy idő, szintén tanú. Szeretném tudni, hogy hogy gondolják mások is: vajon udvarolhatok neki?
Édesanyám szerint például igen, de nagynéném szerint még fiatal vagyok hozzá.
Kérek szépen mindenkit, csak tanúk válaszoljanak és ha lehet kerüljük itt a vitákat meg ilyesmit. Köszönöm!
1
Igen,azzal nem lenne probléma :) ő is szeretné. Csak nem szeretnénk szembenni az erkölccsel.
Vidiripi
A szüleid tanúk és még is itt kell feltenned egy ilyen kérdést? Ez nagyon érdekes.
Édesanyádat említed de mi a helyzet az édesapáddal? Ő milyen tanácsot adott neked?
- Egyébként meg talán előbb fejezd be az egyetemet és aztán kezdj el komolyabban udvarolni a lánynak! Milyen idős a lány?
3
Édesapám semmilyet. Azt mondta, fiatalabbaktól kérdezzem meg, mert az ő idejében még túl fiatalnak számított ez a kor.
A lány velem egy idős.
Vidiripi
Persze hogy udvarolhatsz a lánynak. De én továbbra is úgy gondolom hogy előbb be kellene fejezned az egyetemet!
De ez természetesen a te döntésed!
A lány is tanul?
Nekem volt részem a vallásból, és köszönöm nem kérek többet. Épp annyi a kedves ember köztük mint a bántalmazó és a képmutató. Gyakran átfedésben. Sikerült egy életre megnyomorítaniuk szociális készségek terén.
Szóval nem agyalnék rajta, hogy erkölcsös vagy sem.
+1: Csak akkor lenne erkölcstelen ha házasság nélkül lefeküdnétek. De te udvarolni akarsz, nem?
+2: De nem is értem, egy tanú miért itt kér segítséget. Annyimillió kiadványuk van hogy irányítsák egymás életét. Miért nem olvasod azokat? Rakat ifjúsági cucc is, újonnan már videókkal.
+3: Kérdezz meg egy vént.
6
Igen. Ő is első éves
8
Igen,ezt értem,hogy az ismerkedést nem tiltja. Csak kíváncsi vagyok, hogy vajon mások szerint is korai-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!