Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves Jehova tanúi! Vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Jehova tanúi! Vajon illendő lenne udvarolnom ebben a korban?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, első éves egyetemista. Dolgozom a családi cégünknél illetve "hobbiból" úgymond hetente egyszer eljárok egy ismerősöm asztalos műhelyében segíteni.

A szüleim tanúk, én is meg szeretnék majd keresztelkedni, de még hosszú utat kell bejárnom szerintem. A lány, akinek szeretnék udvarolni, velem egy idő, szintén tanú. Szeretném tudni, hogy hogy gondolják mások is: vajon udvarolhatok neki?

Édesanyám szerint például igen, de nagynéném szerint még fiatal vagyok hozzá.

Kérek szépen mindenkit, csak tanúk válaszoljanak és ha lehet kerüljük itt a vitákat meg ilyesmit. Köszönöm!

2021. febr. 14. 22:22
1 2 3 4
 1/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
91%
Nem vagyok tanú, de foglalkozom vele. Tiltva nincs és udvarolni lehet, Biblia nem ellenzi. Az más kérdés, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon vagy ő akar-e veled komolyabban ismerkedni.
2021. febr. 14. 22:35
 2/31 A kérdező kommentje:

1

Igen,azzal nem lenne probléma :) ő is szeretné. Csak nem szeretnénk szembenni az erkölccsel.

2021. febr. 14. 22:38
 3/31 anonim ***** válasza:
65%

Vidiripi

A szüleid tanúk és még is itt kell feltenned egy ilyen kérdést? Ez nagyon érdekes.

Édesanyádat említed de mi a helyzet az édesapáddal? Ő milyen tanácsot adott neked?

- Egyébként meg talán előbb fejezd be az egyetemet és aztán kezdj el komolyabban udvarolni a lánynak! Milyen idős a lány?

2021. febr. 14. 22:44
 4/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Miért mennél szembe az erkölccsel? Isten nem szól bele, ráadásul egy vallásúak vagytok, ami már egy közös pont.
2021. febr. 14. 22:45
 5/31 A kérdező kommentje:

3

Édesapám semmilyet. Azt mondta, fiatalabbaktól kérdezzem meg, mert az ő idejében még túl fiatalnak számított ez a kor.

A lány velem egy idős.

2021. febr. 14. 23:11
 6/31 anonim ***** válasza:
42%

Vidiripi

Persze hogy udvarolhatsz a lánynak. De én továbbra is úgy gondolom hogy előbb be kellene fejezned az egyetemet!

De ez természetesen a te döntésed!

A lány is tanul?

2021. febr. 14. 23:32
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt részem a vallásból, és köszönöm nem kérek többet. Épp annyi a kedves ember köztük mint a bántalmazó és a képmutató. Gyakran átfedésben. Sikerült egy életre megnyomorítaniuk szociális készségek terén.

Szóval nem agyalnék rajta, hogy erkölcsös vagy sem.

+1: Csak akkor lenne erkölcstelen ha házasság nélkül lefeküdnétek. De te udvarolni akarsz, nem?

+2: De nem is értem, egy tanú miért itt kér segítséget. Annyimillió kiadványuk van hogy irányítsák egymás életét. Miért nem olvasod azokat? Rakat ifjúsági cucc is, újonnan már videókkal.

+3: Kérdezz meg egy vént.

2021. febr. 15. 06:22
 8/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
64%
Én az egész kérdést nem értem, a Bibliában minden le van írva, van netes Bibliájuk is, és valóban tele vannak kiadványokkal is, honlapjuk is van, bár az igaz, hogy inkább csak a feltámadással foglalkoznak meg a szenvedést, hogy miért engedi Isten, stb. Semmi nem tiltja azt, hogy ismerkedj.
2021. febr. 15. 06:42
 9/31 A kérdező kommentje:

6

Igen. Ő is első éves

2021. febr. 15. 07:06
 10/31 A kérdező kommentje:

8

Igen,ezt értem,hogy az ismerkedést nem tiltja. Csak kíváncsi vagyok, hogy vajon mások szerint is korai-e?

2021. febr. 15. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!