Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít a közös szenvedély? Elhagyná a barátnőjét?
Van egy 32 éves férfi, akinek az elmúlt 15 év egy bizonyos extrém sport körül forog. Mostanra profi sportoló vált belőle, a mindennapjait is ez teszi ki, napi kétszer megy edzésre. Ennek a pasinak van egy párkapcsolata, élettársa lassan 3 éve. A barátnő ugyan sportolni szeret, de az extrém sport világa számára nem olyan vonzó. Kisergeti versenyekre az urát, elnézegeti ahogy sportol, sőt időnként még nyitott is kicsit belekóstolni, de ő más jellegű sport szerelmese, így főleg azzal tölti az idejét. Van 1-2 közös pont, mert pl heti 1-2 alkalommal tudnak együtt futni járni. A férfi úgy gondolta, ez kielégítő számára. Most azonban felbukkant egy hölgy, aki ugyanazt az extrém sportot űzi, mint ő, ráadásul egész ügyesen és szenvedélyesen szereti. A férfi elkezdett érdeklődni az új hölgy iránt, szinte minden nap beszélgetnek és eléggé egy hullámhosszon vannak. Az új hölgy is párkapcsolatban van, viszont úgy tűnik, ő is nyitott a férfi iránt.
Szerintetek mi lesz a történet vége? Elhagyja a férfi a barátnőjét az új hölgyért?
Benne van a pakliban. Sokaknak számít, hogy nagyon egyezzen az érdeklődési kör.
Én általában magát az embert szeretem, nem kell mindenben egyformák lennünk.
Persze szükség van közös hobbikra meg minőségi időre.
De attól, hogy én járok edzeni, a párom pedig nem, csak ezért nem dobnám el egy edzős pasiért.
Az már egy másik téma, hogy nem is kezdenék el a párom mellett ilyen szoros kapcsolatokat kiepiteni a másik nembol. A minden nap beszélnek, az már nekem a nem fér bele kategória.
Szerintem meg azon múlik, mennyire harmonikus a mostani kapcsolat. Ha nincs erős hiányérzete, akkor szerintem nem fog új kapcsolatba bonyolódni.
Viszont az, hogy minden nap beszélnek, tényleg fura. De lehet, hogy csak az újdonság varázsa, hogy van kivel megosztani a sporttal kapcsolatos közös élményeket és semmi több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!