Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapadnak a lányok a pasimra? Elegem van
4 éve vagyunk együtt, és olyanok is akik ismernek minket, ráírnak a barátomra. Ott ültem mellette, láttam mit beszélnek, egy témába flegmán lerázta a barátom, és próbálkozott tovább a szép 20 éves szingli csaj, végül nem írt vissza neki.
Egy másik ismeretlen meg ráírt így hogy:”látom edzel és motorozol, nem baj hogy írtam? Erre azt vàlaszolja hogy van barátnője, mire a csaj: és attól nem lehet beszélgetni?
Mi van az emberekkel? Eddig nem nagyon volt ilyenbe részem, nekem is írtak férfiak, de az okés hiszen általában a pasi kezdeményez( én is ignoráltam mindegyiket), de a lányok/ nők ennyire elvesztették a tartásukat/becsületüket?
Nem tunt fel neked, kerdezo, hogy ti nok ugyanazokat a top 20%-ba tartozo faszikat passzolgatjatok korbe egymasnak? 😆👏
36F incel
Tapadni csak arra lehet, aki hagyja. Rám is irkálnának, ha nem küldtem volna el őket az első figyelmeztetés után az apjuk tarka faszára és nem állítottam volna be FB-n, hogy csak ismerős ismerőse jelölhessen be és aki nem ismerősöm, ne is tudjon írni. Az instám is privát, máshol meg nem vagyok fenn. Milyen érdekes, nekem nincs olyan gondom azóta, hogy random irkálnak, nekem nem kell játszanom a hülyét, hogy juj, hát nem tehetek róla, hogy olyanokat írnak vagy kommentelnek a képem alá. Mert nem akarom. És ha nem akarom, meg tudom oldani, hogy ne legyen ilyen.
A pasid titkon rohadtul élvezi ezt, valamilyen szinten kelleti is magát vagy legalábbis hagy lehetőséget, különben ez nem történne meg. Még egy vonzó szingli nő esetén sincs ilyen, ha nem hagyja az illető. Dehát akinek kell az egósimogatás....
"nem állítottam volna be FB-n, hogy csak ismerős ismerőse jelölhessen be és aki nem ismerősöm, ne is tudjon írni"
Multkor talaltam egy jo cuccot a Marketplace-en, es nem tudtam az eladonak irni, mert neki is igy volt beallitva :)
36F incel
Mert azoknak nincs lelkük, akik nyomulnak, miközben tudnak róla, hogy kapcsolatban van. Szerencset probal, hatha megszerzi toled...
Foleg ez csak ismeretlenre jellemezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!