Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapadnak a lányok a pasimra? Elegem van
4 éve vagyunk együtt, és olyanok is akik ismernek minket, ráírnak a barátomra. Ott ültem mellette, láttam mit beszélnek, egy témába flegmán lerázta a barátom, és próbálkozott tovább a szép 20 éves szingli csaj, végül nem írt vissza neki.
Egy másik ismeretlen meg ráírt így hogy:”látom edzel és motorozol, nem baj hogy írtam? Erre azt vàlaszolja hogy van barátnője, mire a csaj: és attól nem lehet beszélgetni?
Mi van az emberekkel? Eddig nem nagyon volt ilyenbe részem, nekem is írtak férfiak, de az okés hiszen általában a pasi kezdeményez( én is ignoráltam mindegyiket), de a lányok/ nők ennyire elvesztették a tartásukat/becsületüket?
#20: Mert jó az adott pasi. Nem csak a farka, hanem más is. Mert erre van igénye egy adott nőnek.
Vagy, szerinted, amikor egy nő annyira megszállottan akar egy pasit, akkor az egy 15 centis testrész miatt van? :D Ennyire ne légy már egyszerű.
23: értem!!! Akkor összegzem.
Egyes férfiaknak elegendő csak a lyuk. Nem tudjuk, hogy hány % ilyen, de nem 0.
Viszont nőből 1 olyan sincs, akinek a pasiból csak a farka kell (ahol a farok ugyanazt jelenti, mint fordítva a lyuk), ez esetben az arány 100%.
Hát persze... a logika látom erősséged :D
És minderre persze gondolom bizonyítékod is van, hogy egy olyan nő nincs a világon, aki kvázi "lyukért" van a pasival.
#24: Azért vicces, hogy máskor meg mennyi nő kiakad, hogy a pasik nagy részének elég a lyuk. És az is vicces, hogy valahogy azonos neműek ezen sosem vesznek itt össze... :D
Biztos van olyan, akinek elég csak egy pénisz. Az ötös lottót is megnyerték már páran. Tök átlagos, jellemző dolgok ezek, nem? Mindkettőből ismersz egy csomót, ugye? :O
Ez azért van így, mert a pasiknak bármilyen szex jobb a semminél, ezért bármeddiokg leviszik az igényeiket.
A nők a minőségre mennek, ezért ha normális pasi nincs, inkább nem választanak megalkuvásból.
25: amikor azt mondom, hogy a nőnek elég a farok, akkor az egy szinoníma. Nem feltétlen azt a 16x3 centis húsdarabot jelenti, ahogy a férfinek elég a lyuk sem csak a vaginát (ilyen eleven egy kézimunkára gyúró pasas akkor nem csak a "lyukra" megy? Ezt te sem gondolod komolyan :)
Amikor valakinek elég a lyuk, akkor az jellemzően arról szól, hogy mindegy, hogy kicsoda, csak szexet kapjon.
Amikor a nőnek elég a dorong a pasastól, akkor ugyanez pepitában. Miért? Szerinted az a nő, aki éveken át kizárólag szeretője (de az az ürítő zsák típus, nem az akit nyaralni visznek, meg étterembe) egy pasasnak, az mire vágyik? Bizonyára a faszi intellektusa ihleti meg annyira, hogy hetente 2x fél órában szétteszi neki
#27: Hirtelen mennyire szinoníma lett az egész. :O Akkor, minek kötöttél bele abba, amit írtam? Simán leokézhattad volna, hogy tök ugyanarról beszélünk, csak máshogy értetted. Ja, hogy akkor nem tudnál miről veszekedni. Így, érthető.
És de, vannak olyan hapsik, akiknek tényleg elég egy lyuk szintje. Egy 5 perces ürítésre. Ez akkor is így lesz, ha te megszakadsz abban, hogy az itteni veszekedésekkel üsd el az időd és ez kell az egódnak, hogy igazad legyen. Mert, most épp nincs.
"Amikor valakinek elég a lyuk, akkor az jellemzően arról szól, hogy mindegy, hogy kicsoda, csak szexet kapjon."
És, szerinted ez nőkre jellemző?
"Amikor a nőnek elég a dorong a pasastól, akkor ugyanez pepitában. Miért? Szerinted az a nő, aki éveken át kizárólag szeretője (de az az ürítő zsák típus, nem az akit nyaralni visznek, meg étterembe) egy pasasnak, az mire vágyik? Bizonyára a faszi intellektusa ihleti meg annyira, hogy hetente 2x fél órában szétteszi neki"
Nézz már meg pár szeretőt, aki férfi. Valahogy nem az a jellemző, hogy rondák és bénák az ágyban mondjuk. Ki mondta, hogy az intellektusuk számít meg az étterem? Senki. Attól még, ők, mint férfi, nyújtanak valamit, amit a képben lévő 10 másik férfi nem.
Az a vicc, hogy konkrétan tényleg olyanokat írt, amiket én is, csak te egyszerűen veszekedni akarsz. Oké, ez is lehet egy hobbi, de nyugi, találsz mást az oldalon. Részemről, én elköszönök! Szia! :D
Ritka sötét vagy 28-as. A tipikus, az egyik nemben mindenki mekkora összetett rendes gyerek, a másikban pedig primitív 1 bites ösztönlények.
Ugyanazt nyomod, mint az incelek, akik szerint minden nő ösztönlény, az összes férfi meg összetett személyiség, csak fordított felosztásban.
Hihetetlen mennyi privit kaptam azzal hogy meg fújtom a barátom!EMBEREK, senki nem erőltette, az okés ha valakik megegyezik hogy szeretkeznek mással, de az nem hogy kizárják az ismeretlen ellenkező neműeket? Ez azért durva, majd még bíztatom hogy beszélgessen ha lesz*arja a csajszit,nem?
A kérdésben nem a kapcsolatunkat, hanem a nők viselkedését kértem tanulmányozni amúgy.
A normális válaszokat köszönöm!☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!