Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapadnak a lányok a pasimra? Elegem van
4 éve vagyunk együtt, és olyanok is akik ismernek minket, ráírnak a barátomra. Ott ültem mellette, láttam mit beszélnek, egy témába flegmán lerázta a barátom, és próbálkozott tovább a szép 20 éves szingli csaj, végül nem írt vissza neki.
Egy másik ismeretlen meg ráírt így hogy:”látom edzel és motorozol, nem baj hogy írtam? Erre azt vàlaszolja hogy van barátnője, mire a csaj: és attól nem lehet beszélgetni?
Mi van az emberekkel? Eddig nem nagyon volt ilyenbe részem, nekem is írtak férfiak, de az okés hiszen általában a pasi kezdeményez( én is ignoráltam mindegyiket), de a lányok/ nők ennyire elvesztették a tartásukat/becsületüket?
#9: Normális férfiből pont annyi van, mint normális nőből.
És nem, általában a nőknek nem a "normális" férfiak kellenek, hanem azok, akik beindítják az ösztöneiket. A kérdésben pl. az egyik nő azzal próbálkozott be, hogy a hapsi motorozik és edz. Ez egy normális férfi pontos leírása?
A fiatal zsidó házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit:
- Rabbi! Házasodni akarok, de mondd, mit tegyek? Vegyek el egy bomba jó nőt, aki egész életemben megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát, ez esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.
Mire a rabbi:
- Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül?
"Normális férfiből pont annyi van, mint normális nőből."
Ez igaz! Viszont valami miatt a nők 90%-a ugyanazt a 1-2 normális férfit részesíti előnyben, a többi normális férfi pedig kimarad.
Ha srácok elmegyünk sörözni, akkor ritka, hogy 1-1 nőre 3 srácnál több mondja, hogy pont az esete. Ha ott vannak az ismerős csajok is, akkor valami miatt az egész szórakozóhelyen 1-2 fazonra mondja az összes, hogy AZ a jó pasi.
(és nem tinik vagyunk, hanem 35+)
15.
Vagy egy rúd ugyebár, fordított nemekkel, mert ilyen is van. Ez nem egy egyoldalú dolog.
"Aki komolyan veszi az ismerkedést, az jobban átgondolja a választását, mint akinek csak kell egy lyuk."
Ezzel azt akarod mondani, hogy a nők nem gondolják át a választásukat, csak a csinos pofi kell nekik?
Mert folyton azt hallgatom, hogy micsoda jó pasi volt, de milyen csúnyán átverte ;)
#17: Uh, tényleg ennyire tolod a simpséget?
Egy nő sem lesz együtt a férfival csak egy rúdért, ha megkaphat 100 másik rudat is.
"Egy nő sem lesz együtt a férfival csak egy rúdért, ha megkaphat 100 másik rudat is." :D)))
Nem mondod!?
Akkor miért van az, hogy két kézzel kapaszkodik a megszerzett csoda pasiba, hiába csalja, alázza, tesz vele bármit? Miért koslat évekig ugyanazután a pasas után, de ha felmerül, hogy lenne 5 másik pasas, aki ugrana érte, akkor közli, hogy azok nem jók (értsd, csak barát, meg nem tudok rá úgy gondolni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!