Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapadnak a lányok a pasimra? Elegem van
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, és olyanok is akik ismernek minket, ráírnak a barátomra. Ott ültem mellette, láttam mit beszélnek, egy témába flegmán lerázta a barátom, és próbálkozott tovább a szép 20 éves szingli csaj, végül nem írt vissza neki.
Egy másik ismeretlen meg ráírt így hogy:”látom edzel és motorozol, nem baj hogy írtam? Erre azt vàlaszolja hogy van barátnője, mire a csaj: és attól nem lehet beszélgetni?
Mi van az emberekkel? Eddig nem nagyon volt ilyenbe részem, nekem is írtak férfiak, de az okés hiszen általában a pasi kezdeményez( én is ignoráltam mindegyiket), de a lányok/ nők ennyire elvesztették a tartásukat/becsületüket?
Jogos a kérdése.Attól hogy van barátnője miért ne lehetne beszélgetni?Nyilván baráti célból.
2021. febr. 5. 13:58
2/42 A kérdező kommentje:
Számomra egy ismeretlen lány ismerkedő közeledése nem lehet baráti. Ebben mindketten egyetértünk, a párom is elvárja tőlem, és ez így teljesen pöpec,kivéve az ilyen emberek miatt.
2021. febr. 5. 14:00
3/42 anonim válasza:
Fordított nemekkel ugyanez megy, csak hatványozottabban, a legtöbb férfi leszarja, hogy a nőnek van kapcsolata, akkor is nyomulnak az adott nőre. Úgy tűnik ez akkor mindig így van, ha elég jól néz ki az adott ember párja.
2021. febr. 5. 14:01
4/42 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy miről beszélsz. Alapvetően egy csomó csaj ilyen, csak eddig nem vetted észre. Talán, még te is írtál régebben más pasira.
2021. febr. 5. 14:01
5/42 anonim válasza:
Ezek szerint jó pasit szedtél fel:)
Szerintem sincs olyan hogy "csak baráti beszélgetés".
Ezek a csajok el akarják szedni a pasid. Legalább most megtudod milyen a nők többsége:)
2021. febr. 5. 14:03
6/42 anonim válasza:
...de amúgy ezek az ember (mindkét nemi felállás esetén) nem tartják tiszteletben az olyan dolgokat, mint párkapcsolat, szerelem, házasság stb.? Ezen személyek erkölcsi és morális szintje egyenlő a nullával.
7/42 anonim válasza:
Mert nektek nőknek mindig ugyanazok a férfiak kellenek, másokat meg észre se vesztek. Ne csodálkozz, ha más lányok is bepróbálkoznak. Ha ez zavar, cseréld le egy olyan pasira, akit levegőnek néznek a nők. Ja, hogy az nem tetszene? Akkor meg ez van, viseld a velejáróit.
8/42 anonim válasza:
7-esnél nagy igazság van.
2021. febr. 5. 14:06
9/42 anonim válasza:
Nyilván a nők többségének a normális férfiak kellenek, akikből nagyon kevés van. De ez nem jelenti, hogy akkor minden hulladék jó, csak hogy ne legyek egyedül. Vagy jó kapcsolat, vagy semmilyen.
2021. febr. 5. 14:08
10/42 anonim válasza:
9.
Gondolom mind hulladék, aki nincs legalább 1.90 magas, kigyúrt, jóképű, gazdag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!