Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok tényleg akkor tapadnak jobban, ha lesz. Rom őket?
Én 10 éve a feleségemet kicsit bunkó módon hódítottam meg, nagyon belémesett, aztán átmentem romantikusba, minden nap szerelmet vallottam neki, minden nap vittem neki egy szál rózsát stb.. 2 hónap után szakított velem, mert elmondása szerint már túl sok volt belőlem. Aztán megint összejöttünk, aztán kb. úgy bántam vele mint egy kutyával, belém is zúgott ismét. Na tanultam az esetből, azóta nem mondtam neki, hogy szeretem, virágot is csak a névnapjára kap. Szóval romantika csak mértékkel.
Ha átmegyek házias, jófiúba, aki otthon segít, kiveszi a részét a gyereknevelésből, rögtön kevesebb a szex. Ilyenkor kapcsolok és megint át kell mennem alfa hímbe, tehát lekezelőbe, kicsit bunkódba és szex is van megint.
Egy nő előtt folyamatosan fenn kell tartani az alfa-hím státuszt, ha egy pillanatra is kihagysz kiábrándulnak belőled.
Köszönöm az újabb válaszokat!
Lehet, h a távkapcsolat jelző is erős ahhoz, ami jellemezné a köztünk lévő kapcsolatot, ugyanis még soha nem tudtunk találkozni. Ez után jogos a kérdés, de hát akkor hogy lehet szerelmes lenni valakibe, akit még nem is láttál az életbe? Hát úgy, h telefonáltunk egy darabig ami több volt mint a semmi, aztán sajnos külföldre költözött egy időre, és megszűnt a száma. Tartottuk a kapcsolatot továbbra is neten keresztül. Nemrég visszajött, de a találkozásig még most sem tudtunk eljutni. Pár száz km így is van köztünk. :( Ja és telefonon sem tudom elérni mióta visszajött (eddig megvolt a kifogás, ne hívjam külföldön, mert drága volna, neten meg nem volt se kamerája se mikrofonja). Kevés közöttünk az érintkezés, sőt egyre kevesebb, mert mióta visszajött, azóta van az, h szinte alig ír, és alig tudunk beszélni neten is. Én meg nagyon kész vagyok érte (tudom, még nem is láttam élőben, de akkor is) és próbálok neki kedveskedni ahogy csak lehet. Talán kicsit túloztam, de nem napi szinten mennek a szerelmes versek és zeneszámok, de egy héten 2-3 elmegy hozzá. Úgy érzem, h nem szeret már úgy, mint eddig, mert ha szeretne, nem csinálná azt, amit csinál velem. Magába zárkózott teljesen és nem enged közelebb. :( Visszább veszek én is szerintem, mert nem akarom megfojtani a szeretetemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!