Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jobban preferálják a lányok a kék szemű pasikat, mint a többit?
nem szemszín alapján választ senki párt
nekem a fekete tetszik legjobban, utána a barna, de kék szeműt is szerettem már...nincs jelentősége
Csak néhány tizenéves lányos komment innen a gykról:
Nekem bejön ez a fajta... nagyooon is... kék szeműűűűek áhh oda vagyok értük
15L
Kék szem alapból tetszik...az a gyengém...
Alapdolog. Szeretem a világos hajú fiukat. A kék szem sem hátrány. A gyerekeimet mindig kék szemmel képzelem el, az én szemem barna úgyhogy majd a férjemé lesz kék.
16/l
világos szemekért rajongok,így kék szemű srácok!
18/L
Sötét hajú, kék szemű fiú !
Nem sok van, de a nekem legvonzóbb :)
19/L
szőke haj és kék szem, de a barna szem és barna haj is nagyon szép
17/L
eddig én is ezt hittem magamról. Valahogy aztán mégis egy kávébarna, mély tekintetű fickó ejtett rabul... az élet kiszámíthatatlan. Nem a szem színére kell alapozni a párválasztást. Nekem fontosabb, hogy mondjuk igazi férfi legyen, határozott, és magabiztos fellépésű!
A kérdés kb olyan, minthogy a pasik csak a szőkéket preferálják e? Vagy csakis a nagycsöcsűeket? ugyanmár.
ja és mégvalami aminek nem fogsz örülni, egy husky kutyám van, a szemei kékek, és mitagadás, ha rám néz, bármit megbocsátok :)
Igaz, a bal szemében van egy nagy barna folt is. Ettől olyan egyedi! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!