Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg jobban preferálják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jobban preferálják a lányok a kék szemű pasikat, mint a többit?

Figyelt kérdés
Ma is olvastam itt egy kommentet egy lánytól, hogy csak egy csinos kék szempár lehet vadító, a többi messze nem tudja azt a hatást kelteni. Persze majd leírják a lányok úgyis, hogy ők a barnáért vannak oda, mert mindig ez van ilyenkor. De ha nem erre megy ki a kérdés, csak szimplán a pasijukra, akkor legtöbbször azt figyeltem meg, hogy a legtöbb lány ezt a kék szemet írja le etalonként. Miért alakult ez ki? Amúgy nekem zöld van.
2012. nov. 24. 17:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nekem a kék szem túl átlagos. A családomban rajtam és anyun kívül mindenkinek az van. A zöld, zöldesbarna szem tetszik, de az nagyon.
2012. nov. 24. 19:31
 22/27 anonim ***** válasza:
93%
Kerdező te egy idióta vagy! Nem próbáld már megmondani a válaszolónak hogy igen is a kék kell neki. A lányok többsége magasról leszarja nem a szemszíne miatt szeretünk bele valakibe.
2012. nov. 24. 19:32
 23/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, te mérhetetlenül buta vagy. Én nem magyaráztam be senkinek sem hogy az kell neki, csak van aki nem tudja eldönteni, hogy melyik a jó és ilyenkor a kék szem felé billen el legtöbbször a mérleg nyelve.
2012. nov. 24. 19:34
 24/27 anonim ***** válasza:

Én pl. egyenesen irtózok a kék szemű emberektől :D

18L

2012. nov. 24. 19:34
 25/27 anonim ***** válasza:
én a zöldet és a barnát jobban szeretem:)
2012. nov. 24. 20:02
 26/27 anonim ***** válasza:

én azt olvastam, hogy a kék szemű férfiak legtöbbször kék szemű nővel kötik össze az életüket, ösztönösen jobban vonzódnak a kék szeműekhez

amúgy meg egyszer láttam egy dokumentumfilmben, hogy amerikában a legtöbb letartóztatott szexuális bűnöző kék szemű :)

de Terence Hillnek gyönyörű szemei vannak

24N

2012. nov. 24. 23:37
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

18.43 Azért mert nő vagy. Azt hiszed, hogy barna kell, de persze a kék a nyerő nálad.

Azért mert pasi vagy. még lehetsz agyilag hikomat.

azt meg, hogy mi a nyerő Nálam, majd eldöntöm Én. Jó?

2012. nov. 25. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!