Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtok jobban, pihentetőbben aludni: egyedül vagy ha van melletted valaki?
Egyedül vagy akkor nem ver fel senki, akár hogy helyezkedhetsz, stb. Viszont utálom, hogy nincs mellettem senki, és egyedül alszom el, és nincs mellettem senki, mikor ébredek.
20F
Mindkét esetben rosszul alszom,viszont úgy szeretek,hohgy egy szobában,de nem egy ágyban az érintett személlyel.
Adios!!
Ha mellettem van a szerelmem :)
A hónalja alá szoktam befészkelni magam, és átkaroljuk egymást, nagyon megnyugtató.
egy szobában a párommal de külön ágyban
sajnos én mozgolódok álmomban (kezem) és felébreszteném, akkor ficereg és arra meg én ébredek fel
ezért jobb a külön ágy
Egyedül jobban alszok. A párom horkol, vagy ha éppen nem, akkor hangosan szuszog. Utóbbira már nem ébredek fel, de a horkolás zavar. Érzem, hogy csak félálomban vagyok és szenvedek fél éjjel, pedig párnával a fejemen alszok.
Bár beígértem neki, hogy golyókat varrok a pizsijében (kár, hogy félmeztelenül szeret aludni), hogy ne akarjon háton aludni, mert akkor elviselhetetlen.
Ha beteg, akkor sosem alszunk együtt. Én reggelre ilyenkor olyan vagyok mint egy zombi.
Egyébként nehezen viselném a külön alvást, szeretek mellette elaludni, engem is megnyugtat és ellazít, hogy ott van. Viszont reggel előfordul, hogy kiköltözök a nappaliba aludni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!