Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol egy pasi egy olyan nőről aki 33 éves és egyedül él?
A házinéni.
A párkeresés egy szó, és az a jobb, amelyiket szeretem.
F/ 34
Azt gondolom, hogy 33 éves és egyedül él - vagy a hat évvel fiatalabb unokahúgával.
Párkeresés szempontjából pedig nem ezek számítanak.
33 évesen egyedül...defektes. Vagy túl nagy elvárások, vagy karrierista stb.
Leginkább a kettő az egyben felállás lenne ez esetben szimpatikus..ehhe. :)
Én jobban értékelném, ha eljutnánk odáig, hogy feljárunk egymás lakására, ha nincs ott senki, aki zavarhatna :)
Az meg, hogy 33 évesen egyedül van valaki, szerintem a mai világban nem jelent semmi furcsát. Ismerek olyan embereketis , akik 50-es éveikben váltak, és álltak neki párt keresni.
Sok nő él ma már egyedül ilyen korban. Első benyomások: van egzisztenciája, biztos igényes, nehezebben alkuszik meg, kötelezi el magát. Ha (a mai világban nem ritka) az is szempont, akkor van biztos állása, jó fizetése. Hisz megengedheti magának, hogy ne adja fel mindenáron a függetlenségét, egyedül éljen (kényelem?).
Vagy másik benyomás: nyomi és nem talált senkit, pedig biztos akart.
Hogy jobb-e a másik, nehéz ennyiből megítélni. Annak talán nincs lakása, esetleg biztos munkája se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!