Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak egy randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak egy randin?

Figyelt kérdés

Gondoltam arra, hogy elhívom a csajt mozizni, utána meg egy fagyi vagy süti.

Igen ám, de már annyira hozzászoktam hogy egyedül vagyok, hogy fogalmam sincs mit csináljak a moziban, hogy röhögjek vele, vagy mi egyáltalán nem tudom. Csak ülnék mellette mint egy kuka.

Meg valszleg a fagyinál sem tudnék vele valami sokat beszélni.

Lehet gáz, de ez van, halvány fogalmam sincs az egészről...

Mielőtt valaki azzal jönne h szerezzek önbizalmat, azzal nincs gond az van, csak már annyira hozzászoktam az egyedülléthez, hogy fogalmam sincs mit csináljak egy randin, vagy hogy tudok-e vele folyamatosan beszélni.

2012. júl. 3. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. júl. 3. 20:00
 2/7 A kérdező kommentje:
a gond az h elég sok, és tényleg feltalálom magam egyedül, épp ezért halvány fogalmam sincs mit vagy hogy csináljak a randin. Pedig megkedveltem a csajt, mert elég szimpatikus. Először ilyen nagyon visszahúzódó nem érdekes csajnak tűnt, de egész jófej.
2012. júl. 3. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
HÁt csak vannak közös témáitok. Pl hol tanul, vagy hogy telik eddig a nyara, mit tervez a nyárra, ha említ valami fesztivált vagy klubbot arról kérdezz, milyen zenét szeret, kikkel barátkozik, szereti e az állatokat.Jó ezek persze elég alap kérdések, de egy beszélgetést elkezdhetsz vele. stb. légy kreatív, ami eszedbe jut, ne légy tolakodó, de legyél érdeklődő... és udvarias!! dícsérd meg a haját, vagy a szemét, vagy a ruháját is.
2012. júl. 3. 20:11
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ! :)

egy szakon tanulunk, legalábbis egyenlőre. Neten is szoktunk beszélgetni, és a gond h elég sok mindent megkérdeztem már tőle így neten keresztül. De ez pl jó ötlet h dícsérjem meg a haját.

Gáz lenne pl azt kérni tőle, h hordja kibontva a haját, mert nekem úgy jobban tetszik?

2012. júl. 3. 20:14
 5/7 anonim válasza:

Improvizálj!!! Nekem mindig bejött, megbeszéljük h találkozunk és miután meglátom vagy egy két mondat után azonnal jön a kérdés h hova menyünk.... Nekem meg vmi villanykörte felvillan: Na oda!

Am a mozit hagyd ki, a lényeg h beszélgessetek! Valami szabadidős tevékenység (főzés+megkajáljátok,bor+romantikus kert - kastély mellet,állatkert,falmászás, vízipipa..) vagy mindegy csak csinálj valamit ami esetleg neki is tetszik.Aztán a témán ne erőlködj ha bejössz a csajnak fog ő is beszéltetni!! Ne feszengj és ha feszengsz is kérd meg h segítsen oldani a hangulatot nem találkoztam olyannal akivel ez nem jött be... ;)

A beszélgetés 3 alappillére:

1)megértse hogy mit mondok lehetőleg pontosan(ami benned megfogalmazódik a lehető legjobban jelenjen meg az ő fejébe),

2)közös nevező megtalálása (közös együttes, kajálóhely,focista,sör,sexpóz... stb) a lényeg h valami közös vonalról induljatok el!!!

3)legyél lelkes!! ha fáradt vagy, vagy unalmas, letört inkább halaszd el...

Ezek után csak szófosás kell + némi érzelmiséget belevinni!!

Menni fog szurkolunk! :D

2012. júl. 3. 20:36
 6/7 anonim válasza:
Kérd meg h ameddig együtt vagytok bontsa ki mert szerinted sokkal szebb így!
2012. júl. 3. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
3 as vagyok. Szerintem inkább hanyagold azokat, hogy neked hogy tetszene ő jobban :) a lányok ezt nem igazán veszik jól... max úgy hogy, hmm. milyen gyönyörű hajad van, kár hogy nem hordod kibontva, hogy többször lássam milyen szép . vagy hasonló :D
2012. júl. 3. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!