Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kell költeni egy lányra az első randin? És később? Hogy kell megosztani a költségeket?
És mennyit költ egy lány a pasijára? Mikor egyenlítődik ki a kiadások viselése?
Egy ismerős lány folyton panaszkodik, hogy a volt pasija felesbe fizettetett vele mindent, rezsit, lakbért, kaját a 3 év alatt, amíg együtt voltak. Azt mondta a lány, hogy ez szarrágás, főleg, hogy a pasi háromszor annyit keresett, mint ő. Erre én azt mondtam, hogy a férfi korrekt volt, a saját munkájával szerzett jövedelméből miért is tartana el egy nőt, amikor az képes magát eltartani? Erre a lány: mert ennyi igazán megtehet, ennyi elvárható egy férfitől, ha már akar barátnőt, akkor viselje a terheit.
Ez normális hozzáállás? Élete végéig tartson ki valakit egy férfi, ha társat, feleséget, szerelmet szeretne?
Én erre visszakérdeztem volna a csajtól, hogy:
Háziállatnak érzed magad??
Szerintem a fent említett helyzetben azt nem nem lehet tudni, hogy a csaj alapból mennyit keres. Illetve, hogy a házimunkát is felesben csinálták-e...
Mert szerintem, ha együtt éltek, és mondjuk a pasinak nem volt lakótársa, aki fizette a rezsit, de a csaj főzött, mosott, takarított rá, és pluszban még eddig nem is létező bevétellel is adóznia kellett a fiújának, na az szerintem túlzás. Mondom, nem ismerem/ismerjük a részleteket. Ha ki volt adva a lakás, és a csaj valaki helyére jött, és a pasi elesett a jövedelemtől, akkor persze, hogy fizessen lakbért. Rezsit meg akkor, ha nem főz, mos, takarít az egyetlenjére.
Hát nem tudom, mi mindig úgy voltunk vele, hogy igyekszünk egyenlően elosztani a terheket, de aki épp többet keresett, az mindig többet vállalt be anyagilag, hogy a másik se nullázódjon le teljesen. Volt, hogy csak én kerestem, gond nélkül odaadtam az egész fizumat, volt, hogy csak barátom keresett, ő is kérdés nélkül megvett mindent, ami kellett otthonra.
Mi úgy gondolkodunk, hogy ha szeretünk valakit, akivel egy család szeretnénk lenni, akkor piszkos anyagiak egyszerűen nem képezhetik vita tárgyát, az olyan kicsinyes.
Persze nem helyes kikövetelni a másiktól semmit, ez tény, de ha én háromszor annyit keresnék, mint a párom, akkor nem lenne pofám azt mondani, hogy felesbe fizessünk mindent, nem baj, ha neked semmid nem marad...
Szóval nem kitartani kell senkit, de betegesen számolni a pénzt szintén nem egészséges egy kapcsolatban.
Én igyekszem sok mindenbe beszállni, plusz rengeteg meglepetést veszek páromnak, mert imádok ajándékozni.
Ettől független ő fizet többet, mivel szegény vagyok és otthon az alkesz apám is el kell tartanom, így nem mindig fogadja el, hogy én is fizessek. Bár mi már együtt vagyunk 6 éve, talán hamarosan költözünk és nem csak az árvaságim lesz, akkor meg már mindegy, hogy ki mennyit fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!