Kifizettethetem a költségeket az első állatorvossal?
Ha egy állatorvos elront egy rutin műtétet egymás után kétszer műti meg és valamit nagyon nagyon elszúrt mert a kutya még aznap este majdnem elvérzett a második orvos költségeit kifizettethetem vele ?
Hol kell feljelentést tenni?
Lefényképeztem ami kilógott a kutya here zacskójából a másik orvos nem mondta meg hogy mi volt az. Nem jellemezte a kollégája munkáját...
Amikor felhívtam a legnagyobb baja az volt neki hogy össze keni a kutya a lakást. Én akkor is jeleztem neki hogy nekem meg az a bajom hogy elvérzik a kutya...
Ő az elrontott heréléses kutya... aki nem olvasta esetleg.
Nagyon megbántam hogy ezt a dokit választottam...
Aki megmentette hozzá vittem volna de mondta hogy Ő nagy kutyát már nem csinál...
ti mit tennétek a helyemben?
polgári peres eljárás, beszélj ügyvéddel
de nem hiszem hogy megnyered ..
ügyvédhez nem akarok fordulni mert él a kutyám csak most még nagyon fáj neki. de nagyon nem hagy nyugodni a gondolat és sajnos nekem ez a pénz amit most ki kellett fizetni ( nem sajnálom a kutyától ne értsétek félre )
nem éppen jókor jött... Feldühít az ahogy az előző "hentes" reagált a dolgokra! nem hagy nyugodni...
Mi van ha éppen nem vagyok szabadságon ?
Direkt vettem ki a szabit!!!
Szia!
Mindenképpen megpróbálnám behajtani rajta a másik orvosnál kifizetett számla ellenértékét!
Vidd a képet, meg a másik orvosnál kapott zárójelentést, és számlát.
Mondd meg neki, ha nem fizeti meg a pluszköltségedet, feljelented a kamaránál.
Egyértelműen az ő hibájából került a kutya olyan állapotba, hogy újra műteni kelljen.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!