Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első sorba lányok véleményére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

93Mumus kérdése:

Első sorba lányok véleményére vagyok kíváncsi. Szerintetek beindítaná, vagy nem jó 5let?

Figyelt kérdés

Van 1 osztálytársam akivel gyakorlatilag végig flörtöltem a 4 évet, csak sajnos végig barátja volt. Mostanra elég közel kerültünk egymáshoz, izzik a levegő körülöttünk( a múlthéten, mikor énekeltünk a tanároknak, egy csók is elcsattant). Már teljesen belezúgtam a csajba. A gond az h itt az év vége és jövőhéten a bankett után már valószínűleg nem találkozunk, mert elég messze lakik. Szeretném emlékezetessé tenni az utolsó napot és szeretném ha nálam töltené az éjszakát. Mondta h már alig beszélnek a barátjával (ő sem itt lakik) s többször is említette, h nálam akar aludni a bankett után. Hogy mennyire gondolta komolyan, azt nem tudom.

Arra gondoltam, h a banketten, miután lejártak a búcsúzkodások és az evés-ivás, lassúzásnál megkérdem tőle h ismeri-e a Road együttest, van egy számuk amiben azt éneklik hogy:- és a fülébe suttognám a Nem kell más c. számuk szövegét, és utána kérdezném meg a h felmegyünk-e hozzánk, vagy jobb ha hanyagolom a számot és simán beszélek vele? Otthon bor, csoki, gyertyák, zene várna.

Nektek bejönne ez a Road-os duma? A válasz mellé kort is kérek. köszi :)

itt a szám ha valaki nem ismerné: http://www.youtube.com/watch?v=ryHrTYhTERE&feature=related

19F

2012. máj. 26. 13:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Az teljes szöveget a fülébe suttogod? :O

Amúgy nem rossz ötlet, én személy szerint imádom ezt a számot.

De ha nem is adod elő és simán felhívod magadhoz szerintem a leírtak alapján veled megy. :)

2012. máj. 26. 13:49
 2/16 anonim ***** válasza:

Háát, itt csak a zene lenne a kérdés ha jól értem, de nekem az égész fura.

Van barátja, egyszer csókolóztatok, és már ágyba vinnéd? És ha ő nem akarja? Akkor cikis.

A zenére visszatérve, szerintem nem kéne.

Inkább tánc közben húzd magadhoz, meg ilyesmi; utána mikor fent vagytok nálad, akkor megölelheted, megcsókolhatod, (ha hagyja), csók közben tapi, aztán ha akarja, azt úgy is észreveszed.

21 L

2012. máj. 26. 13:54
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerinem ez elég furi, hogy egy számot belesuttogsz énekelve a fülébe. Nekem nem jönne be. Akkor inkább dumálj vele és otthon bor+csoki :)

29/n

2012. máj. 26. 14:00
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet a szám. Bár azzal, vagy anélkül is, eléggé kockázatos. A részleteket látom jól kidolgoztad, biztos tetszeni fog neki, ha veled megy. Minden esetre egy próbát megér. Majd írd meg, hogy sült el.

18L

2012. máj. 26. 14:00
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem csak az az 1 csók miatt, a részleteket hosszú lenne leírni.Tudom h rizikós és semmi garancia h igent mond, de hát ez van, attól még úgy is megpróbálom, ez nem kérdés. A suttogást pedig úgy képzeltem el, h a lassúzásnál amúgy is magamhoz ölelem, s ott tipegnénk perceken keresztül. Lenne idő elmondani.

a csoki+ bor kombó tényleg kemény lenne, de muszáj mind a kettőből venni :)

2012. máj. 26. 14:18
 6/16 A kérdező kommentje:
itt a fő kérdés az lenne h a szám rontana, vagy javítana az esélyeimen?
2012. máj. 26. 14:19
 7/16 anonim ***** válasza:

Szeretem ezt a szamot, de sztem ne sugd a fulebe... max annyit, hogy "ismered a Nem kell mast a Roadtol? Pont ilyenek az erzeseim irantad.."

Vagy ha mar fent vagytok nalatok, akkor rakd be.. marmint a szamot lejatszasra.:)

20L

2012. máj. 26. 14:27
 8/16 CMD ***** válasza:
Needy vagy. Needy viselkedés, olvass utána. Nagyon nem jó.
2012. máj. 26. 14:54
 9/16 A kérdező kommentje:

CMD, lehet, h needy vagyok, de úgy néz ki, h őt ez egyáltalán nem zavarja, mert h bejövök neki és érez valamit irántam az 100%. Az h akar is tőlem valamit, az is nagyon valószínű, de sajna ebben nem vagyok biztos, de majd 1 hét múlva kiderül. :) De nem is ez a lényeg.

A suttogós dolgot valszeg hanyagolom, de még itthon lehet berakom :)

2012. máj. 26. 15:38
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem is a hódításba kérek tanácsot(azt magamra bízom), hanem HA igent mond(és most tételezzük fel h igent mond), akkor szeretnék valami pluszt vinni a dologba, h mikor a bankettre visszaemlékszik, ne csak az jusson eszébe h dugtunk bankett után, hanem, h az egy tökéletes este volt(v valami hasonló). Lehet hülyeségnek hangzik, de nekem ez elég fontos lenne.

Ha netán vannak ötletek, h mivel lehetne feldobni az este nívóját, azt írjátok le pls :)

2012. máj. 26. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!