Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már lassan 1 éve egyedül vagyok?
Nekem sem volt még barátnőm, sajnos, pedig már 30 felett vagyok. Én is képes vagyok sokszor úgy látni a helyzetet, hogy mindenkinek van barátnője/barátja, csak nekem nincs.
De bizonyára rajtam kívül sok egyedülálló ember van még, talán egyik egyszer pont az enyém lesz. Bízzunk ebben, hogy mindenkinek, aki egyedül van, egy szép napon eljön Ő.
Én nőként jó ideje nem vagyok párkapcsolatban..
Vannak pillanatok, amikor elérzékenyülök, hogy nekem nincs most senkim, ellentétben másoknak...
De még is, úgy gondolom, hogy szingliként is lehetsz boldog, hiszen szabad vagy és nem függesz senkitől sem..
Nem mintha az olyan rossz lenne, de még is, sokkal kevesebb így a kötöttség és minden a fejben dől el..
Mert lehetsz párkapcsolatban boldogtalanul is, de úgy is, hogy boldogabb vagy, mint szingliként..
Így tehát, lehetsz szingli és boldog, szabad, vagy vágyakozhatsz párkapcsolatra, ami most elkerül.
Hozzá állás kérdése, meg, hogy mit hozol ki abból amid van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!