Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a 30-60 éves férfiak egyedűl élnek vagy szüleikkel és nem párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 16:40
4/9 anonim válasza:
Sokuknak olyan anyja van aki megsemmitít minden lehetséges feleségjelöltek a fia számára. Ismerek ilyet máig. Olyan volt, hogy elraboltatta a lányt meg mindig kitalált valamit, hogy ne lehessen ebből semmi. Máig ott vél velük az 50 éves fia - az apja meg idegbajt kap, mert egy idegbeteg állat. Mókás volt anno náluk kajálni :D
"Muter: Pistikém ideadnád a sót
Pista: Igenis anyuci
Fater: Pistikém mikó kőtőző mán el?
Pista: Nem tudom apa. Anyu mikor költözhetek el?
Muter: Jaj fiam ezt ne is kérdezd" :D
5/9 anonim válasza:
elraboltatta a lányt? mik vannak!
ők még nem szakadtak el a szüleiktől
6/9 anonim válasza:
Kérdezd a nőket, hogy miért nem élnek velük?
7/9 anonim válasza:
Természetesen vannak ilyenek is. Szerencsére nem ez a jellemző. A többség azért családalapításra törekszik.
8/9 anonim válasza:
Valószínű én is ilyen leszek. Egyedül fogok élni életem végéig, mert eddig még sosem jött össze 1 párkapcsolat sem, pedig 26 éves vagyok.
9/9 anonim válasza:
Lehetséges okok:
-anyagi
-érzelmi
-kényelmi
-nem találták meg a párjukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!