Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha kapnátok a barátnőtöktől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kapnátok a barátnőtöktől közös karkötőt hordanátok?

Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 18:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
A férfiak nagy része nem hord ékszert, főleg nem karkötőt. Neked kéne ismerned a párodat, hogy tudd, szereti-e az ilyet. Az enyém tuti nem hordaná, ezért nem is adnék neki.
2021. jan. 30. 19:39
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
Az exemmel mindig volt egyenkarkötőnk. Amikor az előző már szétfoszlani kezdett, vettünk újat. Nem volt sem túl "fiús", sem túl "lányos". Az utolsó például az a horgonyos volt, ami pár éve jött divatba. Nyaraláson vettük közösen, ahogy az első ilyet is közösen vettük. Szerintem ebben így semmi birtoklási vágy, meg hasonló nem volt,mert mind a kettőnknek tetszett az ötlet. Én szerettem, bár én nő vagyok. :)
2021. jan. 30. 21:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem hord ékszereket, inkább másban gondolkozom, nem szeretnék mellé lőni
2021. jan. 30. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kulcstartó? Nekünk volt az is.
2021. jan. 30. 21:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát, ha ékszert nem hord, akkor jobb is, ha másban gondolkozol, mert határozottan figyelmetlenség lenne tőled, elvárni pedig hogy hordja még bunkó dolog is.

A Mr. és Mrs. féle dolgokat is kerüld szerintem , mint ilyen pulcsi, póló, bögre, mert a legtöbb pasit az instant hányinger kerülgeti tőle.

Ilyesminek eleve csak a romantikusabb alkatú ermberek örülnek, azt meg neked kell tudnod, a párod ilyen-e. Kismillióan akadnak azok is, akik mindeféle egyendolgotól, meg látványos, a külvilágnak szóló páros cuccoktól is ódzkodnak és nem azért, mert szégyellik a kapcsolatukat vagy bármi, hiszen akkor ugyenezen emberek nem járnának kézenfogva, vagy egymást átkarolva sem.

Most elgondolkodtam, de nem, így hat év alatt sem lett, igény hiányában semmi páros, vagy közös dolgunk, bár végülis a lakás kettőnké, az épp elég közös, igaz, hordani nem tudjuk.

2021. jan. 31. 06:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Kulcstartónk már van közös, fénykepet is adtam már neki. Nincs ötletem sajnos
2021. jan. 31. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Kaptam az első elszakadt, a második horgos volt, majdnem baleseteztem miatta, mert vezetés közbe beleakadt a hajamba, mikor próbáltam a szememből félrekotorni amit a szél belefújt és nem tudtam váltani miatta!

Szóval azóta csak otthon veszem fel, avgy ha gyalog megyük valahova.

2021. febr. 4. 00:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!