Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 lettem singlikent azota panikrohamom van csalad alapitas hianya miatt mitevo legyek?
Figyelt kérdés
Ennek nem lett volna szabad varatlanul jönnie ilyen erővel..2021. jan. 28. 04:30
11/13 anonim válasza:
Ha szingli a kérdező szerintem nő. 40 évesen lettél szingli, kérdező? Én a helyedben nem pánikolnék, simán mérlegelném a helyzetet. Ha 40 évesen még egyedül vagy nincs potenciális apajelölt. Vagy alkalmi kapcsolatból vállalsz gyereket, vagy elengeded ezt a kérdést. Esetleg olyan egyedülálló apával ismerkedsz akinek a gyerekét sajátod hiányában neveled, elfogadod.
Egyébként 20-30 éves korodban is tudtad,hogy amennyiben gyereket szeretnél eszerint kell tervezned az életedet.Persze, alakulhat ez spontán is így, de ha egy hosszabb kapcsolatban voltál mérlegelned kellet volna ezt a kérdést.
12/13 anonim válasza:
#11, férfi. A kérdések jelentős része alatt tegnap óta sír kommentekben. Hiányolja a kvázós, kokózós bulikat.
13/13 anonim válasza:
Én megkérdezném magamtól: Biztos szükségem van/lenne erre, vagy csak a társadalmi konvekciókat akarom követni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!