Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félelem a párkapcsolattól, változástól? Miért reagálok így?
Leszögezném, sohasem volt problémám az elkötelezettségekkel. A változások idegessé tesznek, egy kapcsolat pedig természetesen ezt magában hordozza. Ennek ellenére, ha érzéseket kezdtem táplálni a másik iránt, sohasem aggódtam igazán e miatt. Legalább is eddig.
Megismertem valakit, akit ha elég kezdetleges is, azt hiszem kedvelek. Viszont valahányszor ebbe, vagy a kapcsolattal járó változásokra gondolok, borzalmasan szorongani, pánikolni kezdek.
Egész életemben nem reagáltam erre így. Mi lehet a gond? Mit tehetnék ellene?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Köszönöm szépen a válaszokat. Tudom, hogy velem van a gond, bár nem értem miért. Nem volt olyan borzalmas a szakítás. Sokáig nem volt kapcsolatom, de a legutóbb, mikor változott volna a helyzet (pár hónapja) nem volt ilyen gondom.
Talán a pszichológus segíthetne, de jelenleg nincs rá lehetőségem. Viszont őt kétlem, hogy ezzel tönkretehetném. Jelenleg csak barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!