Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oszlossam el a félelmét a párkapcsolattól?
3 hónapja beszélgetek egy lánnyal a neten. Itt ismertem meg gyakorin. Kezdetben tökéletes volt időtöltésre, hisz ő csak egy ismeretlen lány volt. 1 hónap után már látni akartam személyesen de nem akart velem találkozni. 2,5 hónap után végre taliztam vele, és elcsavarta a fejem. (addig csak írogattunk egymásnak, nem skypoltunk). Én többet akartam, egy párt akartam vele alkotni, de ő nem akart belemenni egy távkapcsolatba. Azóta szinte mindig beszélünk barátilag elvileg. S igencsak megmozgatott érzelmileg. Magam mellett szeretném tudni és szeretni. De ő fél. (sose volt párkapcsolata, mindig elfutott minden közeledéstől) Nem tudom hogy hogy győzhetném meg. Tuti h érez vmit irántam, ahogy néz rám (skypon) tele érzelemmel.
Tanácsra van szükségem, hogy hogyan kaphatnék nála esélyt? Hogy vegyem rá, hogy engedjen a vágynak?
A lány 20 éves, én 22
Attól függ, mi az igazi ok. Ha távkapcsolatot nem akar, akkor azt megértem.
Ha nem ez az igazi ok, akkor valószínűleg az édesanyjától látott negatív példát. Lehet, hogy ő is elutasítja a közeledéseket, vagy az is lehet, hogy a lány apja viselkedik tréül az anyjával, a lány ezt látja, és ettől fél. Ezen túl lehet lépni, de a gond súlyosságától függően ez nem rövid idő.
Nem hinném, hogy családi példák állnának a háttérben. Én inkább arra gondolnék, hogy nincs elég önbizalma, vagy esetleg korábbi fiúkkal való tapasztalatok miatt fél belemenni a dologba. Illetve tényleg nem mindegy, hogy mekkora távról van szó, mert bizony ez is fontos tényező.
Csak annyit tudsz tenni, hogy kitartasz és továbbra is erősíted benne a vágyat, amíg el nem hiszi, hogy tényleg szeretnél vele lenni.
Mesélj neki egy ösztönzõ példát. Ha gondolod leírom az enyém priviben meg akár vele is beszélhetek.
18,5L (lassan 4 éve távkapcsolatban)
100 km a távolság. Azt szeretném ha minden hétvégét nálam töltene.
A szülei nagyon szigorúak. Nem véletlen hogy nem volt senkije, pedig probálkozók voltak és lesznek is. Engem is el akar nyomni barátzónába. A szülei nagyon a párkapcsolatok ellen vannak, főleg velem. Szerintük a lányuknak egy olyan kapcsolat kell ahol nem kell távolsággal küszködni. S egy lényegesen érettebb pasival mint én. De mondom ez baromság, csak visszafogják a lányukat.
Sok pasi van körülötte, de mind csak nagyon jó haver, Pedig nem egyről tudok aki igencsak teper érte
ha ő sem akarja, a szülők is ellene vannak és még ilyen nagy távolság is van, akkor ez a felállás nem kedvez neked. a távkapcsolatok még akkor sem szoktak túl tartósak lenni, ha más akadály nincs és az elején még együtt van a két fél, csak utána ékelődik közéjük a távolság.
szerintem a legjobb, ha elfogadod, hogy ebből nem lesz semmi, túlteszed magad rajta és keresel inkább mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!