Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erdemes meg probalkoznom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdemes meg probalkoznom?

Figyelt kérdés

En egy 31 eves no vagyok es mar 6 eve total bele vagyok zugva egy ferfiba, teljesen. Nagyon sokszor lefekudtunk, de neki mindig volt valakije a 6 ev alatt , nem en, mindig masokat valasztott helyettem :(

Legutobb irtam neki egy nagyon csunya levelet :( mindig en voltam utana nagyon, o nem tudom , talan semennyire, de a baratnoi mellett, mindig szakitott ram idot... en 5 eve dolgozom kulfolfon Angliaban, eleg nagy koztunk a tavolsag :(

Szerintetek van remeny?

Amugy nem vagyok r....c, mert hogy a baratno, elettarsa mellett mindig lefekudt velem, nekem nagyon sokat jeletett, tudom en neki en nem. :(

Mit javasoltok?

2021. jan. 16. 19:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
31 évesen azért már fel kellene nőni annyira, hogy tudd a pasi nem akar tőled többet, mint szex. Tudom, hogy nehéz, de a legjobb lenne, ha megszakítanál vele minden kapcsolatot és túltennéd magad rajta. N
2021. jan. 16. 20:01
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
Az mindegy hogy mit mond. Mondani akármit lehet, attól még nem biztos hogy igaz. Olyan nincs hogy valaki nagyon bejön, éveken át szexelgetunk de amúgy véletlenül mindig úgy alakul hogy nem vele jövök össze hanem mással. Akkor vagy nem jön be külsőre vagy személyisegre. Teljesen mindegy melyik, ti sosem lesztek egy pár.
2021. jan. 16. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:
80%

Azt úgyse mered meglépni, hogy egyenesen elmondod neki: vagy felvállal és együtt lesztek, vagy téged többé nem lát, mert te így csak szenvedsz. Pont ezért, mert a lelked mélyén tudod, hogy soha az életben nem választana téged.

Benned csak azt szereti, hogy buta vagy és megvezethető, és akkor vesz elő maszturbálni, mikor kedve tartja.

2021. jan. 16. 20:39
 14/14 Károly farkasok ***** válasza:
Mindenképp keress másvalakit! Kihasznál, nem veszed észre? Pazarolod csak az idődet.
2021. jan. 18. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!