Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondja nem tetszem neki jobban mint barát, akkor már soha többé nem is érdemes próbálkoznom nála?
Figyelt kérdés
Nem ismerjük egymást eléggé. Taliznunk kellett volna vasárnap de tali előtt megírta hogy tudjam hogy nem fogok neki több lenni mint barát, most se de később se. Azt mondtam neki ha már egyből ilyen negatívan áll hozzám, akkor nem is kell találkozni. Így nem nentem el. Ezt komolyan így gondolja? Hiszen alig ismer. Ezzel kioltotta bennem az összes reményt. Az ilyenek komolyan azt gondolják hogy nem adnak esélyt? Egyből elítélnek, közben meg alig tud rólam valamit. Nem vagyok ronda, sőt helyesnek is mondható. Az ilyen komolyan gondolja az elutasítást? Valamiért ebben nem hiszek2019. jan. 29. 16:21
1/13 A kérdező kommentje:
Esélytelen lenne a dolog?
2019. jan. 29. 16:30
2/13 anonim válasza:
Én alapból annak vagyok a híve/hiszek abban hogy az emberek változnak és hogy idővel az érzések is változhatnak. Láttam már ilyet, tapasztaltam ilyet. Eleinte nem érzett egyik a másik iránt semmit aztán később kialakult. Persze ehhez az kellett hogy jobban megismerje.
De ha jelenleg ő azt mondja hogy nem akar tőled semmit, lévén nem vonzódik hozzád, nincs meg a szikra akkor hiába várod hogy legyen. Van olyan hogy idővel az ember jobban megismeri a másikat és akkor mar akar tőle valamit. De így nem.
Én arra tippelnék hogy van valaki más.
3/13 A kérdező kommentje:
Igazából ezt mondta a lány: "Ahhoz hogy összejöjjünk jobbnak kell lenned az ex pasimtól. De én ismerlek annyira hogy tudjam hogy nem vagy még annyira jó sem mint ő, nem hogy jobb. Csak az lehet nála jobb aki tökéletes. Tökéletes meg nem létezik." Ezt mondta nekem a lány. 1 évig együtt voltak az exével és csak a távolság miatt szakítottak. Én egy ilyen állítást nem mernék írni egy olyannak akit alig ismerek. De ő megtette.
2019. jan. 29. 16:36
4/13 anonim válasza:
Nem volt túl kedves de a sztori világos. Az exét szereti, nincs túl rajta, mindenkit hozzá hasonlít. Lehet hogy vagy olyan jó, de ő elfogult úgysem látná be. Így kár vele foglalkozmod. Ezt magában kell lerendeznie, lezárni. Másba szerelmes.
5/13 A kérdező kommentje:
Akkor ne is beszélgessek vele annak reményében hogy egyszer megtetszem neki? Esélytelen az egész? Vagy csak idő kell neki?
2019. jan. 29. 16:42
6/13 anonim válasza:
Ne haragudj,de én kifejezetten bunkó stílusúnak gondolom,ahogy levezette miért nem kellesz neki.Ennél lekezelőbb már nem is lehetett volna.Már csak emiatt is hagynod kellene.N36
7/13 A kérdező kommentje:
És mi legyen ha ő keres meg?
2019. jan. 29. 18:42
8/13 anonim válasza:
Szóba lehet vele állni azért,nem leprás.De,ha mondjuk arra gobdolnál,hogy mégis megpróbálná veled,akkor sztem ne akard.Most mit hùzza az agyad.Igen,nem,aztán,igen?Aki ílyen stíusban hozza a tudtodra,hogy nem kellesz neki,csak mert feltételezi,hogy többet is akarhatsz,azzal nem szabad törődni,mint lehetséges târs.De persze ùgyis Te döntesz.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem feltételezi, tudja hogy többet akarok. Elmondtam már neki hogy bejön nekem
2019. jan. 29. 18:56
10/13 anonim válasza:
Akkor meg bocsi,de végkêpp bunkó az ilyen megnyilvánulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!