Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes egy bizonytalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy bizonytalan férfinál próbálkozni?

Figyelt kérdés
Röviden: akivel ismerkedem nagyon lelkes volt az első napokban, aztán mondta, hogy évek óta nem volt komoly kapcsolata és kicsit lassítsunk (voltak mélyebb beszélgetéseink, amely során azt mondta, hogy úgy érzi, mintha már most egy pár lennénk). Nem tudom, hogy ez most miattam van-e, vagyis hogy mégsem érdeklem annyira vagy mi van ilyenkor. Azt is mondta, hogy attól tart, hogy mivel annyira szeretne már hosszú kapcsolatot, csak emiatt lenne valakivel. Az utóbbi időben kevesebbet keres, én magamtól nem írok rá, hogy időt adjak neki. Nem tudom mitől hagyott alább a lelkesedése, vajon tényleg megijedt a komoly kapcsolat lehetőségétől vagy mégsem jövök be neki?
2019. jún. 3. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem csak megijedt, vagy ha nem jössz be neki, akkor az lehet még hogy nem akar "szó szerint" lekoptatni, csak inkább hagyja hogy elfelejtsétek egymást. Ezt ennyiből nem tudhatjuk megválaszolni, hogy mi járhat a fejében.
2019. jún. 3. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem ne fuss utána! Keres majd ő, ha akar.
2019. jún. 3. 19:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom, hogy akkor nem írna rám nagyjából 2 naponta, ha csak kedvesen próbálna lekoptatni, de mégis furcsa, hogy így meghátrált.

Az eddigi tapasztalataim azt mutatták, hogy aki igazán akart engem, az tényleg azon volt, hogy mindig körülöttem legyen, ezért nem értem, hogy ő miért viselkedik másképp.

2019. jún. 3. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Kifogás. Nem akar veled kapcsolatot, szépen kihátrál, nem akar egyenes lenni.

Hány évesek vagytok? Átlátszó nagyon. Ne pazarold az időd, mert max annyit érsz el, hogy néha megdug.

2019. jún. 3. 20:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Én 22/L, ő 27/F
2019. jún. 3. 21:01
 6/6 Károly farkasok ***** válasza:

Az élet problémás... Lehetnek olyan tapasztalatok amelyek alapján úgy gondolja az ember egy adott pillanatban hogy otet már nem érdekli az egész, elég baja volt már belőle.

Ki tudja... Talán érdemes... Talán nem... Egyetlen egy megoldás van arra hogy rájöj...

2021. jan. 18. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!