Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bájpacninak neveztem a barátnőmet (nem túlsúlyos egyébként), aki ezért megorrolt. Hibáztam?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 09:14
1/14 anonim válasza:
Hájpacni??
Elég bunko vagy barátom
2/14 A kérdező kommentje:
Bájpacnit írtam, de ne zavarjon.
2021. jan. 9. 09:16
3/14 anonim válasza:
Szerintem vicces :D Bar elo lehet adni serto hangnemben is
4/14 anonim válasza:
Magyarázd el, hogy mit értettél ezen, és nem akartad megbántani, nem arra céloztál, hogy van rajta plus.
5/14 A kérdező kommentje:
Pillázott és ciciskedett és huncutul nézett, nagyon bájos volt, és szerintem az egész nő egy bájpacni. :)
2021. jan. 9. 09:21
6/14 anonim válasza:
Szerintem aranyos. Minden lószaron meg nem kell megsértődni.
8/14 anonim válasza:
#7 komolyan? Ennyi sértést tudtok kiókumlálni hogy kicsi a másik farka?
9/14 anonim válasza:
Én ezen nem sértődnék meg, de nem vagyunk egyformák. Magyarázd el neki, hogy a szójáték nem túlsúlyra utalt, hanem arra, hogy bájos; kérj bocsánatot, ha megbántottad az érzéseit, aztán fátylat rá.
Ha esetleg problémája van az alakjával (akkor is, ha szerinted nincs) és te ezt tudtad, akkor valamennyire azért érzéketlenség, bár én ilyen esetben is a szándékot nézném, hogy nem akartad bántani, csak hülyén jött ki. Ez előfordul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!